Tyxo.bg counter

Илияна Йотова със скандално разкритие: Борисов е взел тайно пари от ЕС за още 3 бежански лагера! Смята да наводни България с мигранти!

Всъщност Борисов е свършил нещо даже още по-неприятно! Че даже и престъпно! Оказва се, че е подписал споразумението за новите лагери на 30 ноември, 2016 г., много след като си подаде оставката. Извършил е това престъпление напълно съзнателно! И е скрил действията си от целия народ, като е смятал да строи лагерите тихомълком. Вероятно за да открадне част от парите!

Или пък така Борисов е заложил огромна цъкаща бомба на новото правителство, в случай, че самият той изгуби изборите през март, 2017 г.
„Има огромен риск следващото правителство да изпадне в много неприятна ситуация, предупреди Йотова преди последните парламентарни избори. Страната ни ще е пред свършен факт – с поети ангажименти към ЕС да строи още бежански лагери, като парите за това вече ще са изхарчени от Борисов. Да не говорим, че новото правителство вероятно ще иска да закрие дори и сега съществуващите лагери. Е, какво правим при това положение?! Бойко Борисов е национален предател!

И в момента има сериозна опасност случая „Харманли“ да се повтори, а при строеж на три нови лагера за по 6 до 10 хиляди мигранти, никой не може да предположи какви ще са последствията за обикновените българи.

migranti13

Йотова допълни и че от сигурни източници е научила, че докато Консултативният съвет за национална сигурност е заседавал само формално, в различни резиденции и в дома на Премиера са се провеждали паралелни тайни срещи на част от партиите, подкрепили ГЕРБ в началото на 2017 г. за връщането на Борисов на власт и впоследствие направили коалиция с него.

„Това вече е пълно задкулисие“, завърши възмутено Илияна Йотова.

Измамите и предателствата на Бащицата лъсват една след друга.

Той няма да даде властта без бой и понеже знае, че за трети път няма да изкара мандата си докрай, а народът пък повече няма да го избере, дори с помощта на фалшивите бюлетини на Цветанов, залага сериозни бомби и мини, за да вкара следващото правителство във война с международните институции или със самите избиратели.

Стар ченгеджийски номер, който Татенцето на нацията Борисов отлично умее. И подли мафиотски похвати, които също владее до съвършенство.

И сега, докато е още поне няколко месеца на власт, кой знае какви още ще ги насътвори.

Кой знае Той и крепящата го банда евро-злосторници какво са измъдрили на тайните срещи в дома му, строго охранявани от НСО.

Щом Борисов нагло лъже народа за милионите, без да му пука, че лъжата му със сигурност ще лъсне, само можем да предположим какви още подлости и мръсотии е замислил за клетата ни родина.

Как ни е прЕдал и прОдал, за колко ни е харизал и какво ужасии тепърва ще се стоварват на главите ни…

Само едно е сигурно.

БОРИСОВ Е НАЙ-ГОЛЯМОТО БЕДСТВИЕ В НОВАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ!

ПО-ВРЕДЕН ОТ ГМО, СЕТА, ТПТИ И ПО-ПРЕЗРЯН ОТ ДЖИХАДИСТИТЕ!

ЗАЩОТО Е ТЕРОРИСТ И ДИКТАТОР, КОЙТО РАБОТИ СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД!

Източник: https://www.vestnikzora.com/2018/01/09/%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%D0%B9%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B8/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни