Tyxo.bg counter

Румен Радев с голям грях към България! Вижте кой го нападна!

Моят призив към президента Радев е да бъде обединител на нацията, а не да ни пречи да управляваме държавата.

Това заяви Цветан Цветанов веднага след интервюто на президента по БНТ.

Той призова Радев  подкрепи „централния нападател“ в отбора на България Бойко Борисов. Всички  видяхме, че той може и знае как да ръководи държавата и да я води напред. В неговите ръце от бедна страна, се превърнехме във фактор на Балканите и ЕС и всички ни уважават, каза първият физкултурник на ГЕРБ пред „Фокус“.

Той  разкритикува казаното от президента Румен Радев пред зрителите на БНТ, защото не говорил за успехите на ГЕРБ, за постигнатото, не е проявил достатъчно ентусиазъм, не е оценил Борисов и неговите заслуги за правилния път, по който е поела България и благоденствието, в което вече живее.

Ако БСП  го бяха сторили, веднага щеше да ги похвали, каза сърдито Цецко и насочи пръст към президента с думите:  това е интервю, в което той говори за всичко друго, само не и за основната задача на президентската институция – обединение на нацията и не се показа като човек, който да олицетворява нацията като неин обединител.

„Той не засегна темата, с която толкова се гордеем – европредседателството ни ,  за Западните Балкани, където Борисов постигна големи успехи, за възхода, който е постигнат днес от страната ни  заради издействаните от ГЕРБ  еврофондове, дори не спомена заслугата на премиера, че осигурил преди няколко дни  739 млн. лв. за автомагистрала „Струма“ и вече средствата били  преведени.

Той не отчете нищо, което е направил Борисов тази година за държавата.

Това аз го тълкувам като завист  към успехите на Борисови това, че всъщност президентът не се чувства комфортно, като не прави нищо забележимо за страната, затова омаловажава направеното от ГЕРБ и търси умишлен сблъсък за всичко, направено от нас, каза тежката си дума Цветанов.

Ех, Цецко!

Самозабравихте се!

Президентът не се казва вече Росен Плевнелиев и не говори за ГЕРБ.

Той говори за България.

Свиквайте!

Неговата задача е не да хвали хората, довели ни до ръба на пропастта, не да прави паметник на Вожда, а да потърси на каква цена са построени няколко лота магистрали и кой колко е откраднал от еврофондовете. Да се бори с корупцията, нещо, което го спирате по всякакъв начин да направи, а ЕС иска от нас точно това. Да спрем да крадем.   За да живее народът по-нормално, а офшорните ви сметки да не се пукат по шевовете.

Да, той е обединител на нацията, но вие адски му пречите да я обедини.

Придворните ви сайтове, а сега и ти, влязохте в открита война с него.

А ГЕРБ какво прави, за да обедини нацията?

Воюва с над два  милиона българи, гласували за Радев.

Защо?

Защото Борисов не понася някой, който да има по-висок рейтинг от него.

Срамота, Цветанов!

Гледайте си кражбите и евтиния асфалт и преговорете конституцията.

Работата на президента е да работи за интересите на България, а не на ГЕРБ.

Или вие вече се имате за България?! 

Жалко…

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни