Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сензационно! Трол разкри механизма на виртуалните бухалки на властта!

Разочарован трол кандидатства за работа в сайта ни, пише Skandalno.net  С удивление прочетохме писмото на мъжа, който вероятно смята, че всички сайтове си търсят апологети, които да ги хвалят в интернет и да извършват поръчки всякакви.  Господинът с инициали И. К. разказва в писмото си, че има двугодишен опит в „професията“. В началото той се  хванал на примамливата оферта, защото тя му гарантирала 2000 и повече лева на месец. Заплата, която почти никъде не можел да изкара. Зарибили го в самия Фейсбук с разговор в месинджъра. Накарали го да си направи пет кухи профила, да ги накичи с фалшиви снимки така, че да изглеждат истински.

Работех по 12 часа на ден, а някога и нощем. Задачата ми беше да дебна всеки, който се изказва против властта и да му опонирам. Да го обиждам, да го накарам да се откаже.  Жените ги нагрубявах, че са грозни, че са дебели, че са тъпи. Много от тях млъкваха, защото го приемаха лично. Работи безотказно! Мъжете пък много лесно се засягаха, като им кажеш, че са гейове, или са прости. Изпадаха в дълъг обяснителен режим, ругаеха, а аз ги оставях сами да се доизложат. Включвах и женски профил да ги иронизира и да ги доунижи, докато буквално се скриваха.

По-активните противници на властта ги водех на отделен списък, който съгласувах с ника Иван Николов от София с юмрук на аватара.

Той ми спускаше задачи кого да следя плътно и как да му опонирам от всички профили, за да изглежда, че масово не приемат мнението им. Всеки ден получавах и задача кого да докладвам, че пише против правилата на социалната мрежа, че спами и обижда. По този начин успявахме да го блокираме и да го извадим от строя поне за седмица. Така хората, които имаха различно мнение, ги мачкахме, тормозехме ги, буквално не им давахме да дишат. С единия си ник пишех подигравателни коментари, за да ги предизвикам да ми отговорят, а когато някой се хващаше, веднага го докладвахме, че обижда и го наказваха.  С другия ник докладвахме други негови постове и самите статии, които качваше.

Имам опит и как да се внедрявам във вражески групи. Иван Николов ми  нареди да вляза във всички опозиционни групи и да се правя, че одобрявам публикуваното там. Пусках постове, с които подкрепях антиправителствените призиви, докато ме приемаха за свой човек и даже ми предлагаха приятелство. Охотно приемах всички приятели, следях ги какво пускат в профилите си, защото ставаха открити за мен, подкрепях ги, а после пишех рапорти за тях, че нарушават добрия тон. Организирахме се и най-опасните ги изкарвахме от строя. За всеки блокиран вражески профил получавах бонус.

Имах и специален профил за заплахи със съд и прокуратура и най-наивните се хващаха като риби и млъкваха.

Искам да работя във Вашия сайт, защото имам богат опит и защото Иван Николов изчезна и не са ми плащали от три месеца. Надавам се на добра заплата, а от моя страна ви обещавам лоялна работа и смачкване на всичките Ви врагове.

Нямам политически убеждения. Работех за ГЕРБ, защото ми плащаха. Бяхме цяла армия и  още я има, но моите профили се амортизираха и те набраха свежи попълнения.

Готов съм да работя за ДПС, БСП, „Да, България“, ДСБ, ПФ  и всички други, защото съм професионалист и мога да бъда полезен с уменията си да подкрепям идеите на когото и да е и да размазвам противниците на всеки.  Надявам се, че ще ме оцените и ще удовлетворите молбата ми.

Оценяме ВИ г-н И.К. Оценяме „жертвоготовността“ ви да оставяте трупове след себе си, да мачкате, да унижавате, да унищожавате.

Няма да Ви вземем на работа, разбира се, защото не служим на нито една партия, тролове не ни трябват, врагове си имаме като всички, но се оправяме с тях сами. С мълчание…

Но писмото Ви е много показателно за скапаната българска действителност и дребните душици, които живеят на тази територия. Затова го пускаме без редакторска намеса, за да го прочетат достойните българи. И да разберат как мижитурки като Вас им забиват нож след ножа в гърба с помощта на парите от САЩ и суджуците!

Спите ли спокойно И.К.?

НИЕ – ДА!

Skandalno.net  

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!