Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Забравихте ли как беше разрушена хилядолетна българска цивилизация! Вярвам в справедливостта! Тя е извън контрола на човека!

Забравихте ли как беше разрушена хилядолетна българска цивилизация!

Първи пристигнаха сектите, за да анихилират духа на младото поколение. Помните тези прекрасни, тъй демократични времена и хилядите деца- жертви. След тях дойдоха финансовите пирамиди, за да отнемат спестяванията ни. Жертвите ставаха милиони. Последният щурм направи от Содом и Гомор български градове на европейските ценности!

Това е всичко. Бой в три стъпки и милиони трупове без един изстрел. България вече е химера! Празна Вапцарова химера.

А около нас престъпници с власт и до един подчинени само на ценности. Смъртоносни идеали на примитивни, но силно практични мозъци.

Имаме бърз изход! По обратния път...

Американският икономически и политически модел не е алтернатива на каквото и да било! Той е дъвка за престъпни души.

Трябва да си роден слепец, за да не виждаш, че дивият капитализъм хвърлен в ръцете на доказани престъпници не прави добавена стойност, а задължения. Включително и в Америка!!!

Преди години имахме сериозни спестявания, днес лични и държавни задължения. Никой ли не разбира, че празните думи за светло бъдеще са истинската бавно действаща обществена отрова. А който ползва отрова срещу собствения си народ е обречен. Добрата новина тук е, че на американският модел, в дългосрочен план, не му пука за никоя от страните...

Вярвам в справедливостта! Тя е извън контрола на човека, какъвто и да е той.
В контекста на днешното време, най-доброто което ни се случва е, че обединените ни от алчност и себелюбие псевдо патриоти на прехода, ще бъдат торпилирани, докато са качени на мафиотския кораб. Лично аз вярвам, че това е справедлив, логичен и естествен край на една бандитска епоха на политически преход, която трябва да завърши с фойерверк. Красив за очите на всички потърпевши български граждани, загубили надежда в доброто и справедливостта...

Николай Марков, Фейсбук  

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!