Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Защо президентът Радев си купува яйца? Скриха ли вече суджука? Потресаващи подробности!

Някои медии стигнаха дъното. И не само го стигнаха, но и дълбаят под него.

Поредната сензация „гръмна“ със снимка на президента Радев и съпругата му как тайно пазаруват от денонощен магазин. Не суджук. Просто мляко и яйца.

Жалко, че не са прибавили бутилка алкохол и скъпи бонбони. Тогава вече щеше да има заглавия в МЪЛНИЯ! ИЗВЪНРЕДНО! СЕНЗАЦИОННО! НАГЛО!  и прочие.

Купените ни медии са майстори в отклоняване на вниманието и спецове по сензациите. Такива сензации, че ум да ти зайде, глава да ти отхвръкне.

Първо какво лошо има президентът да си купи яйца? Това все пак не е Плевнелиев, на когото всичко се носеше на крака и от специални био еко ферми. А самият той живееше толкова далеч от народа в стъклената си, добре охранявана крепост, че  даже забравяше, че в тази страна има народ.

А ако нещо му трябваше, го поръчваше на гардовете си, които му бяха освен охранители и слуги!

Второ временна слепота ли е обхванала журналистите, та не виждат, че на снимката не е Радев? Той е удобно скрит зад жена си, която пък мистериозно е станала полублондинка  Единствено свободният летен панталон прилича на нейния, но с него тя ходи вкъщи, а не по нощните хипермаркети.

Кому е нужна тази „суперновина“, която заля жълтите страници? Много просто.

С името на Радев властта изпира много кирливи ризи. Пуска го в медийното пространство с полуверни и неверни информации и оставя на народа да ахка, да охка и да се диви. Рейнитгът на президента е много висок и лъжите за него прикриват много и болезнени истини.

Така народът си чете и не пита какво стана със суджуците и каква е връзката на управляващата пария с масовия рекет над фирми в цялата страна.

Не пита какво става с обещаните пенсии и високи заплати.

Забравя, че трябва да „празнуваме“ 100 дни импотентност на правителството, което не свърши работа и за една стотинка, освен за взетите от народа.

Че така и не излезе списък кой ограби КТБ.

Че подписа презглава договор с Македония, без да го е съгласувало с Народното събрание и странно защо зад гърба на Гърция. То ясно защо, САЩ и НАТО искат да стъпят там, а ние ще го играем удобен мост на дружбата.

Че Борисов пак обиди народа си и го нарече мързелив, понеже видите ли, безработица нямало, ами хората били лениви и не искали пари и заплати.

Че се превърнахме във феодално владение и сами не знаем кои точно са господарите ни.

Че след адския пек ще настъпи студ и няма да можем да си плащаме сметките за тока.

Много има за замитане, а най-удобен за това е президентът.

Пускаш една новина, че си купил яйца и читателите ти са вързани в кърпа.

Пък проблемите?

Те ще се появят с гръм наесен.

Мръсните компромати също.

В момента просто е затишие пред буря.

А бурята ще бъде страшна.

Повярвайте!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!