Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко, Вие наистина нямате Алтернатива, понеже всички партии сте си едни и същи. ВЛАСТ, ПАРИ и никаква мисъл за хората

Гледам Бойко Борисов се похвалил, че по – добри от тях нямало. По можещи нямало и нямали алтернатива?!

Бойко, Бойко ако знаеш колко си прав.

Наистина по – добри от Вас няма да държите хората бедни и в страх. По – добри от Вас, няма да правите Избори, които да печелите с мъртви души и цигански гласове. Да попълвате протоколи на бели листчета и после да си ги дописвате в ЦИК както на вас е изгодно. По – добри от Вас няма да държите медиите в зависимост. Да си назначавате съдии и прокурори.

Да говорите сутрин едно, на обяд друго, а привечер да сте свършили трето.

По – добри наистина няма от Вас, да назначавате, такива като тебе в държавната и общинската администрация, хора с купени висши образования прочели една книга през живота си. По – добри от Вас, няма да си давате обществените поръчки на вашите фирми и не само вашите, но определено срещу процент в рамките на Ненормалното за да завишат до ненормалност цените.

Да по – добри от Вас няма да лъжете и мажете в Европа, да сте компетентни колкото да ви се смеят. Да зачеркнете два Енергийни проекта, за да не ви изгонят вашите господари Американците от Управлението на България.

Бойко, Вие наистина нямате Алтернатива, понеже като ви гледам Вас и вашата партия как Дерибействате в Общините в България и как всички партийни секти ви мълчат, отдавна съм наясно, че партия на вас няма как да ви е Алтернатива – вие сте си едни и същи. ВЛАСТ, ПАРИ и никаква мисъл за хората.

И ще ти призная честно наистина нямаме и Алтернатива като нация, понеже човек като тебе ни управлява. А докато управляваш хората изчезват от България, вместо да дойдат в Банкя и да те питат, да си разкажеш живота преди да те внедрят като главен секретар на МВР то.

И между другото много сте добри в боядисването на скандали и също така наистина няма по – добри от Вас на предизборни Обещания.

Атанас Калев

http://bultimes.bg/boiko-vie-naistina-nyamate-alternativa-poneje-vsichki-partii-ste-si-edni-i-sushti-vlast-pari-i-nikakva-misul-za-horata/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!