Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мрачна прогноза за американския президент: Астролози вещаят убийството на Доналд Тръмп през август

Водещи американски астролози вещаят на американския президент Доналд Тръмп съдбата на Джон Кенеди, съобщава сп. "Нюзуик". Според Уейд Кейвс и Марджъри Ор, съществува връзка между трагични исторически събития в САЩ и големите слънчеви затъмнения, които се случват през август.

Те се аргументират с това, че Тръмп е роден по време на лунно затъмнение, което поставя съдбата му в зависимост от движението на планетите. На 21 август се очаква слънчево затъмнение, чиято сянка ще премине през целия континент.

Според Марджъри Ор, затъмнението през август е серийно, което се е повтаряло през 1909, 1927, 1945, 1963, 1981 и 1999 години.

В обратен ред това са годините на импийчмънта на Бил Клинтън (1999 г.), покушението срещу Роналд Рейгън (1981 г.), атомните бомби върху Хирошима и Нагасаки и смъртта на Франклин Рузвелт (1945 г.), размириците в Чикаго (1927 г.) и опита за убийство на президента Уилям Тафт (1909 г.).

“Тази серия от затъмнения обикновено вещае събития, свързани с насилие или проблеми със здравето", твърди Марджъри Ор.

Според астролозите, подобна участ заплашва и президента Тръмп, който може да пострада от физическо посегателство по независещи от него обстоятелства, или катастрофа от глобален мащаб. Остава да изчакаме 21 август, за да видим ще се оправдаят ли прогнозите на астролозите.

Превод и редакция: Епицентър.бг 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!