Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Зоран Заев: Македония ще се включва активно в мисиите на НАТО! Борисов: Следващия път да се срещнем по пътя към НАТО

Македония и страните от Западните Балкани имат верен партньор в лицето на САЩ

Да не забравяме: КОЙ наложи комунизма на света

Германски професор: КОМУНИЗМЪТ беше внесен на руска земя като ЕВРОПЕЙСКА И ПРЕДИ ВСИЧКО ГЕРМАНСКА ИДЕЯ за окончателното и насилствено европеизиране на Русия...

На срещата на високо равнище на страните от Адриатическата харта в Подгорица министър-председателят на Македония Зоран Заев обяви, че държавата в бъдеще активно ще се включи в мисиите на НАТО, предаде македонската медия "Фокус"
"Окуражени сме от оптимизма, вярата и подкрепата на нашите граждани, но и от САЩ. Това за мен като министър-председател е силен мотив да оправдая доверието и да осъществя очакванията. Македония и страните от Западните Балкани имат верен партньор в лицето на САЩ. Македония ще увеличи бюджета си за отбрана и участието в мисиите на НАТО. Наясно сме, че регионът, тази малка част от света, е стратегически детайл за глобалната сигурност ", заяви Заев.

http://www.faktor.bg/bg/articles/novini/svyat/zoran-zaev-makedoniya-shte-se-vklyuchva-aktivno-v-misiite-na-nato

Борисов към колегата си в Скопие: Следващия път да се срещнем по пътя към НАТО

Премиерът Бойко Борисов и македонският му колега Зоран Заев посрещнаха българския хеликоптер, който ще участва в гасеното на голям пожар на 30 км. от Скопие, предаде "Фокус". Българският хеликоптер е помагал при гасенето на пожарите миналия месец в Черна гора. 
Премиерът Борисов заяви, че България е винаги готова да помогне. Борисов се обърна към Заев и пожела: „Следващата ни среща да бъде по пътя към НАТО“. 
Македонският премиер Зоран Заев благодари за подкрепата и помощта. „Това е знак на уважение, приятелство и добросъседство“, добави той.

http://www.faktor.bg/bg/articles/borisov-kam-kolegata-si-v-skopie-sledvashtiya-pat-da-se-sreshtnem-po-patya-kam-nato 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!