Следвайте "Буднаера" в Телеграм

САЩ поддържали цял легион - над 1100 души с дипломатически имунитет, да рушат Русия отвътре...

САЩ все повече заприичват на нас. Все някои друг им е виновен!( Например, за изборите). То с какъвто се събереш, такъв ставаш!

Обявените от РФ в петък контрамерки по отношение на САЩ ще принудят Държавния департамент да намали броя на служителите си в Русия с над 700 души, съобщи „Коммерсантъ” с позоваване на дипломатически източници. Според изданието, Вашингтон бил предупреден за подготвяните мерки, но предпочел да допусне развитието по този сценарий, който ще ограничи дипломатическия персонал на 455 души в посолството в Москва и консулствата в Санкт Петербург, Екатеринбург и Владивосток – толкова са руските дипломатически служители в САЩ. Според американски политици руските мерки не са справедливи, защото САЩ не се намесват в изборите в Русия.

Смисълът на толкова голям дипломатически корпус е в Русия да има постоянен саботаж срещу държавата от страна на недосегаеми хора с имунитет. САЩ могат да правят същото и с многобройните си соросоидни и фондационни организации, в които наемат местни руски предатели да съсипват държавата си. Но те нямат имунитет, и като "заиграе дървото", боли доста...

http://www.gudelnews.com/2017/07/1100.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!