Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Потресаващо – България, 21 век: Отчаяна майка изостави бебето си „като кученце“!

Майката, чието бебе е намерено в столичния квартал „Младост 1“ е установена, съобщиха от МВР. Тя сама е позвънила в полицията и е заявила, че се намира в село Габра близо до София. Пред полицаите в 7-мо РПУ в столицата жената е разказала, че е сама, болна, няма пари и работа и не може да се грижи за детето си, ето защо го е „изоставила като кученце“, била е в шок. Сега жената съжалява и си иска сина обратно.
По-рано днес полицията обяви, че издирва родителите на бебе, намерено в столичния квартал „Младост 1“, съобщават от МВР. Момченцето е на възраст 4 месеца.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА БЕБЕТО И МЯСТОТО, КЪДЕТО Е ОТКРИТО

Сигнал за оставено без надзор бебе на детската площадка в близост до бл. 20 в квартала е получен на тел. 112 в 14.25 часа. Жена е съобщила, че чула  продължителен силен плач и намерила бебето, което било в детско столче, с бебешко шише вода и пакет с детски храни.
На място веднага бяха изпратени полицейски патрул и екип на Спешна помощ. Бебето е прегледано, то е в добро общо състояние. Има лека дехидратация. Не е ясно колко време е престояло в горещината на открито. Настанено е в неонатологията на „Специализирана болница за активно лечение по детски болести – проф. д-р Иван Митев“.
Полицейските служители правят оглед на мястото, където е намерено бебето и разпитват свидетели.
Нюз БГ, Вести БГ

http://onovini.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!