Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов Обяви Тотална Чистка!

Тези дни Борисов е неуморим! Твърд като скала и принципен като вожд на индианско племе!

Причината? Разразилия се скандал около депутата му Живко Мартинов, който се изживявал като местен дерибей в Добрич. Влияел на съда, прокуратурата и полицията, а местният бизнес треперел от страх да не се озове с отнети разрешителни. И производители и търговци от региона „дарявали“ на депутата камиони със зърно, цистерни с олио… че даже и четири тона суджуци, филета и други скъпи мезета под предлог, че били лично поръчани от самия премиер!

А то… нито едно парче суджук не достигнало до хладилника на онбашията в Банкя – съобщи Цацаров, който поиска имунитета на самонадеяния Мартинов. То бива да крадеш, но да не делиш с началника си е престъпление. Непростимо престъпление и пълно непочитане и неуважение!

На всичкото отгоре пак вчера изтече и запис от аферата „Пешко“. Полицаи спрели нередовна кола, но докато пишели акта, пристигнал началник отдела „Физическа защита“ в управление „Сигурност“ на „АЕЦ Козлодуй“ Пешко Караджов, повикан по телефона от сгащения на тясно шофьор.

Пешко, който е гербаджийско назначение, се появил видимо почерпен и накарал ченгетата да правят лицеви опори пред хилещия се в  колата нарушител – негов приятел. След което накарал униформените да скъсат акта и  незабавно да забравят за случая.

Изтече и втори запис – 12-минутно видео, в което Пешко дава нареждания, мъмри и кадрува в Районното управление на МВР, като крещи пред служител: „Утре ще те уволня, щото си педе*аст голем. Веднъж вече ти простих, втори път няма! Ти си един никой, бита карта си, никой си! Хвърчиш утре оттук и ти гарантирам, че няма да си намериш работа никъде. Аз съм силен, аз го мога! Ти си нищо!“ – крещи заеквайки Пешко, а останалите мълчат. Само обвиняемият реагира от време на време.

По-късно става безспорно ясно, че съответният Пешко си кадрува яко в МВР-то, наказва едни, издига други, раздава правосъдие, а в същото време изобщо не работи там. Записът е от февруари, даден е на прокуратурата, но от там не счели, че началникът на сигурността в АЕЦ-а е извършил някакво престъпление и дори не му повдигнали обвинение. Правозащитните органи внезапно се стреснали и самосезирали, чак когато записът беше пуснат в интернет и шокира цяла България.

„Самосезира“ се и Борисов, който нареди Пешко да бъде уволнен.

И като огромен и честен борец за справедливост удари балтията и на цялото ръководство на ГЕРБ в Добрич заради разпасания депутат Мартинов и аферата му със суджуците.

И бодри платени заглавия запяха с едри букви в герберските сайтове: „Борисов уволнява шефа на охраната в АЕЦ“ – Козлодуй!“ „Борисов взе главите на ръководителите на ГЕРБ в Добрич!“

А заглавието „Борисов си вкара най-големия автогол“ го няма никъде…

Ние от Skandalno.net не можем да си обясним как премиер уволнява началник на охрана в атомна централа. Пешко нито му е подчинен, нито зависи от него. Като шеф на кабинета, Борисов единствено би могъл да препоръча да се направи пълна проверка и да се вземат мерки. Но да уволнява лично… извинете, но звучи несериозно.

Не можем да разберем и как Бойко Банкянски ще уволни и цялото ръководство на партията в Добрич. Тази партия ГЕРБ устав няма ли, негова еднолична собственост ли е? И не трябва ли да се свика събрание, на което да се реши кой – крив, кой – прав?

Какви са тия похвати, при които премиер раздава наказания и уволнява наред и даже се хвали възторжено по медиите?

Това и по комунистическо го нямаше. Преди 10-ти ноември поне от приличие прегрешилият член на БКП заставаше пред другарите си и имаше възможност да обясни защо е направил това, в което е обвинен. При ГЕРБ няма такова нещо. Борисов нарежда и ти хвръква главата.

Тогава коя партия е по-тоталитарна?!

Отговорът е ясен! Но ние продължаваме да четем още разкрития във форумите:
Потърпевши от Враца написаха, че при тях е пълен герберски гнет, по-страшен и от турско робство. В Габрово пък са ревнали с цяло гърло и искат проверка на местния актив, но тя да не бъде извършена от Цветанов, който покривал всички далавери.

Подобна е ситуацията и в Плевен, и във Велико Търново, реват потърпевши. В Русе също се оплакват от робството  на „суджуците“. Жалби на бизнесмени валят и от всичките крайморски градове и градчета.

А в Ботевград бивш кадър на Цветанов коли и беси, въпреки че привидно е свален от власт. Много рекет  и унижение има в България, плачат хора във форумите.

Далеч сме от мисълта, че Борисов не знае за рекета и тормоза на ГЕРБ, дори да не е изял нито един суджук, както твърди Цацаров.

Разбира се, че знае за партийните изстъпления, за чистките, за изнудването на бизнесмените, за униженията, на които самозабравили се партийни шеф-администратори подлагат работници и предприемачи в цялата страна.

Така се насажда страх у населението и то е готово отново да гласува за насилниците си, за да не му сгорчат живота още повече, както казва Пешко.

А Борисов се явява в робата на Господ и раздава справедливост… но само когато нещата се размиришат и обществото разбере за тях.

Тогава Той наказва и уволнява с размах, нищо че по закон няма право.

Важното е да изглежда строг и справедлив.

А шепата му фенки – предимно застаряващи дами, или служителки в администрацията, да изпаднат по форумите в умиление какъв мачо ни управлява.

Колкото до въпроса каква е разликата между БКП и ГЕРБ – ами голяма е.

ГЕРБ е мракобесна партия, пуснала пипала в цяла България. Коли беси и дерибейства във всеки град.

А шефът й ще уволни камуфлажно Пешко и ръководството в Добрич. И ще си измие ръцете, слагайки си ореола на правдив великомъченик.

Хайде на бас, че ни Пешко, ни останалите ще останат безработни!

Ние от Скандално.нет сме готови да се басираме.

И припомняме леко за жокер случая Фидосова.

Партия „Суджук“ никога не оставя своите маши.

Проверете на какви позиции са сега „уволнените“ през годините гербаджии… и ще се уверите. Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!