Следвайте "Буднаера" в Телеграм

До Президента на Р България за Отмяна на мораториума върху смъртното наказание (ПЕТИЦИЯ)

В интернет тръгна петиция, която призовава за отмяна на мораториума върху смъртното наказание.

Ето я и нея:

До: Президента на Република България, Омбудсмана на Република България, Народно събрание

Възмутен съм от възможността, която дава българското законодателство в името на толерантността, убийци да се отърват безнаказано! Убийци на деца, на българчета! Да се предават и продават националните интереси на България също така безнаказано!

Ние, долуподписаните, желаем незабавна отмяна на мораториума върху смъртното наказание за тежки и особено тежки престъпления, като убийство и предателство и измяна към Родината! Изработване на нов наказателен кодекс предвиждащ сурови наказания за подобни деяния.

Толерантността поощрява беззаконията. В името на хуманността, нека бъдем хуманни първо към самите себе си и да се преборим адекватно с растящата престъпност! Не е хуманно да се поощрява безнаказаността към тежки престъпления, отнемащи човешки животи!

Владислав Вълканов

Петицията може да подпишете на този линк – https://www.peticiq.com/179148

Ето и коментар на Ралица Цочева под петицията:

Защото съм българка ,имам българско дете ,защото съм била малтретирана като дете ,не желая и моята дъщеря да плаща за беззаконието ,за стимулирането на интегрирането на Зверове ,които изнасилват ,убиват ,крадат и прочие ! Не желая да се чувствам принудена ,да напусна родината си,не желая да се плаща на роми ,за да станат те хора ,за сметка на моето население и родина .. Разочарована съм от законодателната система ! Надявам се ,все пак да бъдем чути и приети на сериозно ,Ние Българите избрали да живеем в своята родина !

http://bultimes.bg/do-prezidenta-na-r-bulgariya-za-otmyana-na-moratoriuma-vurhu-smurtnoto-nakazanie-petitsiya/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!