Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ренета Инджова: Всички ситуации в България и САЩ са продуцирани по един и същи начин!... Политиците създават медиен шум, за да прикрият значими неща...

„Политиците се интересуват единствено да създават медиен шум, особено тогава, когато имат да прикриват значими неща. Ако по някаква тема се шуми повече от ден, бъдете сигурни, че в това време са се извършили 10 важни за обществото неща, за които никой от нас няма никаква информация“, каза в предаването КОД 11-13 бившият служебен премиер Ренета Инджова по biTv.

„Глухите и немите са се събрали заедно и водят „диалог“, сравни тя общуването между политици и граждани у нас, в което медиите се търсят като платформа за говорене и чуване. В скандала Радев-Ненчев-Цветанов, цялото това говорене между институции, които нямат капацитет за управление, сигнализира за огромна вътрешна криза.Изглежда са трябвали цели два дни на президента да намери този твърд тон, а това значи, че това е подготвена, а не опративна реакция, т.е. никой за нищо няма готовност у нас, коментира бившият служебен премиер.“, заяви още Ренета Инджова.

Източник: Афера.бг

 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!