Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В.Симеонов назначава 75 хиляди нови полицаи...

След като вчера Валери Симеонов иззе функцияте на Българския Хелзингски комитет и обяви, че ще праща на службите, и ще съди всеки, който пише срещу циганите, нашата редакция си направи труда да проучи какъв човешки ресурс ще е необходим за това. Разгледахме практиките на други служби, които следят определени "видове контингенти хора". И установихме, че 1 агент в най-икономичния случай, т.е. когато е най-натоварен, може да следи до 100 души.
Тъй като в България почти всеки вече се е изказал по циганския въпрос, и почти всеки - негативно, то излиза, че Симеонов трябва да следи 7,5-8 милиона души, колкото са българите у нас и в чужбина общо. При 1 полицай на 100, трябват 75 хиляди полицая.
В момента полицията е общо 60 хиляди души, и държавата се задъхва от социалните и привилегии. Още 75 хиляди вероятно ще побелеят косите на финансовия министър. Но ако иска да е министър, трябва да се пребори с анти-циганската пропаганда и "езика на омразата". Те рушат нашето общество и го отклоняват от евро-атлантическите ценности.
Междувременно, надеждни източници в БХК съобщиха за паника там. След като държавата започне да прави това, дето те го правиха, от западните фондации ще им спрат парите.

Добри Божилов
04.07.2017

 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!