Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Има махали в България, където интеграцията е толкова напреднала, че полицията не иска да влиза от страх....

За една седмица цигани нападнаха Българи в Асеновград, Силистра, Слатина – ако някой си мисли, че това е случайност уви не живее в България.

Нападенията не са от понеделник, нападенията са много преди Катуница, нали помните Катуница?

Само че за тях, медиите нямат право да говорят. Защото електората не трябва да се закача. Имам приятели цигани и знам как стават нещата в махалите, знам и махали за пример в България, но знам и такива в които думата закон – отдавна е забравена, там никой вече няма страх от полиция, жандармерия, армия.

Има махали в България с по 30 000 – 40 000 човека електорат и там интеграцията е толкова напреднала, че полицията не иска да влиза от страх, а по образованите цигани гледат да се махнат, колкото се може по – бързо не само от махалата, те направо се махат от България. И естествено в тези махали, остават, неграмотните, неуките, неморалните.. и ако се върнем 20 години назад, когато започна великото циганско преселение на запад, ще ви стане ясно точно за какво пиша.

Циганите, които искаха да се интегрират отидоха в Германия, Франция, Португалия, Испания, Италия, Швеция, Холандия, Австрия, Чехия и за тези хора там в отворена Европа те бяха Българи. После започнаха с циганските си номера там, но бързо осъзнаха, че в Европа никой няма да ги дундурка като тук и сами започнаха да работят и да се устройват като бели хора.

В същото време какво ставаше в България циганите биваха дундуркани, не плащат ток, не плащат вода, не работят, не ходят на училище, закона не ги закача когато деца раждат деца, никой не закача циганин на 30 години, който ей така от кеф си направил дете на някакво 12 годишно цигане. Настана пълна свободия за царството и поданиците му. Царство на махалите…

Бях изумен когато чух полицай да обяснява колко въоръжени били в някаква махала?
Или как полицай ял бой от цигани и всички полицаи мълчат, вместо да вземат палките и да влязат и отмъстят за колегата си..

Но нали Махалите станаха бастиони на партиите, никой не смее да бие там, вече дори на много места подучувам, че се готвела велика циганска партия, която щяла да управлява България.

Нищо чудно и да стане, когато гледам реакциите на така наречените политици в България, а така наречените патриоти, направо счупиха тъпомера в последната една седмица.

Не за друго, ами защото и тримата глупака, които отидоха да крепят шлифера на Бойко пак запяха песента, колко виновна била Америка и Европа, усетили че тоя път хорската гняв ще помете и тях с камъните и шамарите. Някой били викнал всички политически лидери на детектора на лъжата да ги пита тяхната партия купували цигански гласове?

Колко милиона усвои Цветанов за циганска интеграция? Помните ли?

А колко милиарда похарчиха поне седем правителства да ги интегрират?!

И да се върна в началото нищо случайно няма в последните случаи и виновни са
най – много политиците крадливи в България.

Нито Америка, нито Европа имат вина, че едни бандити с власт, само за да са във властта години наред си отглеждат бълхи в къщата. Но както знаете скъпи сънародници едно животно налазят ли го бълхите и някой ако не го обезпаразити идва момент в който бълхите стават толкова много, че му изпиват кръвчицата.

Сега България дали има още Свежа кръв? трябва да попитаме и после да започнем да обезпаразитяваме наред от Видин до Синеморец от Дуранкулак до Свиленград.

А на всички, които си отглеждат бълхи – да им се сложат толкова сурови наказания, че не само да забравят за далавери и пари от бълхи, но и да се спрат завинаги….

Атанас Калев, Национален Протест срещу безобразията в България

http://bultimes.bg/za-bulhite-i-edna-natsiya/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!