Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Десислава Атанасова: Бойко Борисов е феномен!

На страницата му във Фейсбук всеки може да го намери с едно съобщение, каза тя

"За всеки един лидер се грижи пресцентър, но в българската политика имаме още един феномен – феноменът Борисов, който поддържа страницата си във Фейсбук, на която всеки може да го намери с едно съобщение. Смятам, че точно това искат и хората, които са реалният му работодател". Това коментира депутатката от Десислава Атанасова в ефира на Канал 3.

"Фалшивите новини ги създава някой и смятам, че това са различни политически субекти. Ти имат за цел да отклонят вниманието или да го насочат към дадено събитие. Социалната мрежа е най-бързият начин новините да стигнат до максимум хора", заяви народната представителка.

„Живеем тотално променени условия, в дигитален свят. Социалните мрежи имат огромни възможности, може би трябва обаче да сме по внимателни. Има доста платени посетители и писатели”, разясни Десислава Атанасова.

”Нямаше да разберем много неща за нашите политици, ако нямаше Фейсбук, каза още тя и уточни, че не говори само за Борисов. ”Ние разбрахме от Фейсбук, че президентът има котарак”, добави Атанасова.

”Беше доста лош знак от страна на президента да не присъства на първото заседание на Народното събрание и на избора за председател на парламента. Участвам в политиката вече четвърти мандат, но не помня друг случай,в който президентът да не присъства на първото заседание на Народното събрание. Смятам, че това е лош знак за президентската институция”, каза още тя.

”Единствените, които свързаха името на президента Радев с комисията за изтеребителите, бяха БСП по време дебата за създаването на тази комисия”, заяви Атанасова.

http://epicenter.bg/article/Desislava-Atanasova--Boyko-Borisov-e-fenomen-/131248/2/48 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!