Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако във Франция им спрат тока, парното, замърсят водата за пиене без причина – трошат парламента. Какво правим ние тук? Еми мълчим си

Живял съм 14 години във Франция и от 2 години в България. Стигнах го заключението, че няма по-добър и умен народ от българите.. по-гостоприемен, и най-вече СПЛОТЕН.

Французите са глупави, студени, чужди един към друг….. но знаете ли защо те са ГОДИНИ ПРЕД НАС? ГОДИНИ ГОДИНИИИ….. защото не си мълчат за нищо – ако имат дупка пред блока, вдигат квартала във въздуха докато не се оправи.

Ако им спрат тока, парното, замърсят водата за пиене без причина – трошат парламента.

Ако управителя им ги мачка и се държи лошо – не си трайкат, а правят така че цялата държава да разбере и да го осъдят.

Ако някой не спазва закона, сами го вкарват в затвора. САМИ. Те така са глупави и простовати, така се разправят за всичко.

Не чакат някой друг да свърши тяхната работа и не понасят безнаказаност. Ама не ги интересува кой колко пари има. Ритат го сами в затвора!!!! …..

Какво правим ние тук????? Еми мълчим си. За всичко. Не смеем да гъкнем пред тоя, който има 100 лв повече от нас. Този който е едно стъпало над нас. Която колата му е 2 години по-нова от нашата. Страх ни е, ЗАЩО? Оставяме съседа да прекрачва закона и да живее в лукс, а ние да нямаме пари за играчка на детето. От тук идва и завистта – защото си ТРАЕМ. Писна ми когато срещна нередност или несправедливост, и се опитам да си търся правата, да търся ПРАВДАТА, да бъда осмиван, да ме гледат странно, все едно съм някакъв малоумен. Да се срамувам и чувствам виновен, че търся справедливост. Защото никой не действа…. и съм сам.

Знаете ли ако НЕ си мълчим и НЕ СЕ ОСТАВЯМЕ колко много можем да постигнем?? Не съм свикнал да ме мачкат някакви нищожества, ама ВИЕ явно сте свикнали….
Винете себе си, никой друг. Нито парламента, нито политици, нито богаташи, ние сме си виновни, че ДОПУСКАМЕ всичко това…. и все си МЪЛЧИМ.

От пощата

http://bultimes.bg/ako-vuv-frantsiya-im-sprat-toka-parnoto-zamursyat-vodata-za-piene-bez-prichina-troshat-parlamenta-kakvo-pravim-nie-tuk-emi-mulchim-si/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!