Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цветанов с огромно признание: Контролирам всички кметове

Тази сутрин в БТВ – то седнал баш кадъра на републиката и започнал пак да обяснява в какъв рай живеем, как всичко е по мед и масло и как никога не ходил никъде без покана. Дрънкал и още глупости, но за тях малко по надолу.

И както обяснявал, че не ходил никъде без покана изведнъж изтърсил, на мен всички кметове ми звънят, за да питат преди разни събития.

Добре дошли в Тоталитарна България.

Седя и си мисля, когато непоканен Цецко влизаше в офисите на големите фирми в България и им обясняваше, че ако не са с Герб, са срещу Герб и сами да се сещат.

Сещам се и за онези стотици пъти, когато непоканен се появяваше ненадейно на различни срещи и включвайки се в тях поставяше ултиматуми или с Герб или сещай се…

Неслучайно му викат Ухото на този човек, той дотолкова се е вживял в ролята на сивият кардинал Ришельо на Краля слънце, че няма начин нещо да се случи в кралството без негово знание.

Но признанието му си има и хубава страна, вече надявам се хората разбраха, че и на кметски избори си избират телефонисти и послушковци, вместо кметове.

Сега остава да преброим и колко са кметовете и областните на Ришельо, за да разберем колко човека са зависи на принципа – звъннаха ми по червения телефон.

За изказването му за Асеновград само ще добавя, че за него всеки излязъл на улицата да защити правата си, явно се явява криминален контингент. Може би, до ушите му е стигнало вече, че снощи в Асеновград хората крещяха Краля е педер@с…

Атанас Калев, Национален Протест срещу безобразията в България

http://bultimes.bg/tsvetanov-s-ogromno-priznanie-kontroliram-vsichki-kmetove/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!