Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЕвроИдиоти ли отглеждаме? След гаврата с изританата учителка, друг бабаит заби юмрук в главата на жена! /ВИДЕО/

В момента назрява  един проблем, който след година-две ще ни принуди да стоим заключени вкъщи или да ходим само с охрана. И не заради цигани, които може да ни преджобят, а заради собствените ни деца, които могат да ни убият.  

Само преди месец беззащитна старица бе изритана брутално на спирка в Бургас! Ритна я дрогиран младеж, понеже го гледала лошо. Нищо, че била с гръб към него! Сега жената е в гипс и не е ясно кога ще се оправи.

Примерът му бе последват от софийски бабаит, който също изрита жена на спирка, ей така на – за тръпката.

Шут в гърба получи и учителката Богомилка Николова и то в учителската стая, където я нападна „разстроеният и изнервен“ неин ученик Марин, понеже му писала двойка за срока.

Блъскаше ме, псуваше, чупеше столове в масата, а накрая хвърли един и по мен и ако не беше колежката ми да отклони летящия стол, щеше да ме убие, казва ужасената жена. Цял живот съм била учителка, остава ми година до пенсия, но съм толкова стресирана, че се страхувам да се върна на работа. Марин не получи никакво наказание, а аз се страхувам да отида в училище, ако той е там.

                                                          Ето го и Марин, почти копие на Тодор.

Вчера пък поредният „батка“ от Несебър удари с юмрук възрастна жена в главата, понеже му пипнала колата. 21 годишният Тодор Маринов Николов цапардоса  брутално слабичката дама, докато тя помага на слепи хора да пресекат улица в Несебър. Тодор видял групата с бастуни, но решил да даде газ и да мине преди тях. Придружителката на слепците се връща две крачки да го спре, като почуква на капака на Мерцедеса Ес-класа, за да му каже, че групата е от незрящи и трябва да я пропусне, защото вече е тръгнала да пресича.

От кадрите, направени от случаен свидетел на зверството се вижда, как Тодор се „изнервя“ излиза от колата и забива юмрук в главата  на беззащитната жена.

Ако се вгледаме в снимките на Тодор и Марин, сякаш виждаме огледален образ на част от българската младеж. Бръсната глава, леко понабола, ниско чело, смръщен поглед, заплашителна стойка и надути перки.

Марин е ученик, Тодор вече е студент във Варна. Явно ще му купуват диплома за икономист, тъй като по това време се взимат изпити от, а не се седи вкъщи. Явно е от доста заможно семейство, щом кара на 21 години толкова скъпа кола. Заради изтеклия запис е арестуван, но още не са му повдигнати обвинения.

Несебърлии твърдят под сурдинка, че често бил в неадекватно и агресивно състояние, но не знаят под въздействието на алкохол или наркотици е. Пък и да знаят, няма да кажат.

Дотук с фактите само за месец!

И то с тези, които видяха бял свят и не бяха прикрити.

Марин си ходи на училище, учителката трепери вкъщи.

Тодор е арестуван, но  до дни ще е на свобода и ще върлува в любимите си дискотеки. Да внимават жените, които минават край него! Защото е малко нервен в момента…

Това е характерно за част от поколението сега. Много е нервно, много е докачливо, много е „мъжествено“ /на снимки/ и се хвърля да си търси правото с юмруци и ритници. Но внимава на кого да се ядоса – само на беззащитни жени!

Страхливи плюнчовци с напомпани мускули и цялата Менделеева таблица в кръвта. Агресивни, безпардонни, доказващи бабаитлъка си върху слабите, с грижовни родители, които ги спасяват от изключване и им купуват Мерцедеси за награда.

Сега ни бият и ни ритат. Утре мама и татко ще им купят дипломи. Други ден току виж и депутати станали!

Две поколения. Родителите пръкнаха отрочетата си по време на прехода и ги възпитаха точно в хаоса от ценности, който ни залива от ЕС. Толерантност към различните, липса на наказания, или символични присъди за дерибейство и насилие. Уважение към дрогата и стероидите.

Доказване на собственото аз не с ум и знания, а с юмруци и скъпи коли. Фукни и стойки в интернет. Платени или покорни девойчета около тях, които също ядат бой, но мълчат.

Времето на новия еврогейски българин!

С празна глава, мътен поглед и свити юмруци! Проправящ си пътя напред с ритници и псувни.

Роботизиран полукретен, от когото се очаква да е бъдещето на многострадална България.

Боже, пази България!

http://skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!