Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Извънредно!!! НЕФТ И ГАЗ БЛИКНАХА В ЧЕРНО МОРЕ! Правителството на ГЕРБ Засекрети Находищата! Вижте защо:

Нефт и газ бликнаха в Черно море! Открити са големи залежи, които ще ни направят енергийно независими за сто години напред! А правителството крие!

Защо?

Защото просто няма такава новина. А истината е, че след 2 години проучване в българската морска акватория, френската фирма „Тотал“ откри… едно голямо нищо. Но продължава да рови и дълбае, като е увеличила срока на изследването с още шест месеца.

Мълчи и Бойко Борисов, който обикновено е по-приказлив и от радиоточка.

Защо така бе, Боци?

Нали само допреди година ежедневно ни облъчваше от подопечните си телевизии, че сме имаме толкова много газ и нефт, че сме щели да ги изнасяме с кошници на комшиите. А ние сме щели да се топлим за жълти стотинки. И още: всичко щяло да поевтинее така, че все едно сме във финансовия рай.

Но всъщност в ада си ни е добре, защото през зимата там поне е по-топло.

Сега се оказа, че газ няма, нефт няма, а Боцевите твърдения за обратното са били поредният надут балон, предназначен за малкото българи, които все още Му вярват, без и самите те да знаят защо.

Доскорошният порой от новини за газовото ни находище или по-скоро за липсата на такова обаче се заметоха под черджето. Все едно не са съществували никога.

Преди няколко дни Путин направи символичната първа копка на „Турски поток“, с което стана ясно, че шансовете ни за „Южен поток“, чиито тръби гният на пристанищата в Бургас и Варна, са тотално отрязани. Завинаги!

Тази новина, че руснаците ни заобикалят, също мина скорострелно и никой не се нае да я нищи по телевизията.

Сега ще си купуваме газ от Турция на цена, на каквато му хрумне на феса на Ердоган. Борисов трябва още дълго да го целува и да го нарича Тайпи, но целувките са си целувки, а газта е с пари…

Така нареченият газов хъб също потъна във фантазиите Борисови.

А Теменужка Петкова в това време продава реакторите от Белене в Москва на…трети лица.

Говори се, че Тайпи Ердоган искал да ги купи.

Нищо чудно турците да ни построят една атомна централа и в същото време да ни продават и газ.

Тогава няма смисъл да се борим срещу 5-вековното турско „присъствие“, тъй като то се завърна с тенденция да се превърне във вечно.

А находищата в Черно море Борисов ще си ги пази до следващите извънредни избори.

Които, междувпрочем, доста застрашително наближават. И май само той не усеща, че обратното броене за него и мафиотското му гербероподобно образувание вече е започнало! Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!