Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов бесен към МВР: Зверски тормозите хората

Министър-председателят Борисов се скара на администрацията в МВР за това, че тормозят гражданите с безумни неща по време на среща с униформените вчера, поради закани от тяхна страна за протести.
„Това, което констатираха проверките, не знам как е допуснато. Там беше кристален израз на безхаберие. 90 тона алуминиеви табели стоят. МВР има 700 души изчислителен център. Откъде - накъде държавното електронно обслужване се занимава да ви прави връзката с прокурора и останалите дирекции. Друг отдел от 1300 души управлява собствеността. Тормозите гражданите зверски! Лична карта с акт за раждане! Защо ви е този акт за раждане? С по един документ да съхраним, 26 млн. часа прахосват хората да се редят по опашки“, заяви Бойко Борисов.

"Няма да се правят компромиси с административната тежест. Всеки ден искам директорите да отчитат по едно гише във време в което не ги очакват. Да ги видят какво става в кафетата, чакат за по 200 лв. да оправят документите на хората, върла корупция е това", заяви ядосано Борисов.

http://19min.bg/news/8/90295.html#90295 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!