Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЕТО КОЙ ФАЛИРА КТБ! Разсекретена Стенограма Разкри Страшната Истина!

Спирам със стенограмата, докато не направим съдебната реформа. 
Очевидно е, че лицето БМБ дава доказателства за предумишлено престъпление - сваляне на законно избрано правителство чрез умишлено организирана банкова криза. 
Рано или късно ще има правосъдие и възмездие за тези, които с политически цели обраха парите на хората.

Богомил Бонев, Фейсбук

Стенограмата за фалита на КТБ се оказа най-страшната държавна тайна!

Тайна, от която треперят много хора, защото са във властта и столовете им ще се разклатят. Битката при президента Радев за разсекретяването на поне едната стенограма се оказа повече от епична.

В битката се метна и Росен Плевнелиев, който заяви, че е национално предателство да се разсекретявят документи. А не е ли предателство да оставиш толкова хора без спестяванията им, да ги орежеш, да им стопираш бизнеса и парите и да  връщаш  след цяла година ?

Не е ли непочтено към цял един народ да вземеш от държавния бюджет, тоест от данъците му 3 милиарда лева и да покриеш част от дълговете на една фалирала банка?

Прокуратурата, /ако имахме такава и беше румънска/, отдавна щеше да е извадила  на светло имената на тези, които заличиха банката. Защото това първо са известни хора, близки до самата прокуратура и второ продължават да си купуват за жълти стотинки активите на институцията. Но оттам цари гордо мълчание, което видите ли, било държавна тайна.

Ами нали държавата – това сме ние – хората!

Защо се пази в тайна кой ни ограби?

Впрочем тайната отдавна е обществена и в нея няма нищо изненадващо.

Всички знаят за тайното участие на Йордан Цонев и протежето му Пеевски в совалките около банката, всички знаят, че няма как един такъв фалит да се случи, ако няма огромен чадър отгоре. Чадърът бе разпънат от Борисов. Всеки имаше различен мотив. ДПС и Пеевски и сие да си запазят парите и да ги утроят, а Борисов да свали Орешарски и да докаже, че един икономист не е способен да се оправи дори с банковата система.

Намери се умен човек, който не позволи рухването на другите две банки, а и самият Иван Искров се изплаши, че кризата ще стане неконтролируема.

Да. В дъното на пладнешкия обир на КТБ са Доган, Пеевски, Йордан Цонев, Борисов и марионетките им. А съгласие са дали и от ЦРУ, пише сайтът Фрогнюз. Своя дял са дали и магистрати, висши чиновници и даже ДАНС. С мълчание.

Освен всичко с фалита са прикрити и сделки за милиони лева за продажба на оръжие на ИДИЛ, твърдят икономисти.

Но ако някой вярва, че разсекретяването на стенограмата ще промени нещо и ще посочи виновниците с пръст, жестоко се лъже.

Каквото трябва, вече е заметено.

Документите ще се появят в редактиран вариант.

Ще остане да реве само Плевнелиев, който пък има личен интерес да прикрие свои хора, замесени във фалита.

Кучетата ще полаят малко, а керванът ще продължи да си върви.

Пардон, да краде!

А безродниците ще продължават да ограбват България!

Докато им позволяваме!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!