Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Данъкоплатците трябва да финансират брюкселска „частна армия“ докато чиновници от Брюксел продават белгийски паспорти на ДЖИХАДИСТИ

Мамо! Тате! Нашите нови съседи се нанасят!

Финансираната от данъкоплатците релокационна програма на ИДИЛ пристига във вашия квартал

Данъкоплатците трябва да финансират брюкселска „частна армия“

Британските данъкоплатци ще помогнат да бъде финансирана „частна армия“ за защита на европейските депутати като част от рекорден разход в размер на два милиарда евро от страна на Европейския парламент другата година, пише британският вестник The Times, цитиран от Фокус.

Прогнози показват, че бюджета на парламента се повишава до 1 971 883 373 евро, увеличение с 3,3%, което е над инфлацията, докато евродепутатите бързат да победят съкращенията, които се очакват след излизането на Великобритания от общността (Брекзит).

Европейският парламент защити исляма и „Ислямска държава“?

Депутатският имунитет на Марин Льо Пен е отнет, заради "постването в twitter на 3 снимки на екзекутирани и обезобразени жертви на „Ислямска държава".

Тоест:
1) „Ислямска държава“ изтезава и екзекутира някакви хора, които са християни, алауити, язиди, кюрди, шиити; 
2) „Ислямска държава“ качва снимките на обезобразените жертви в Интернет;
3) Марин Льо Пен поства 3 от тези снимки;
4) Европейският парламент отнема имунитета на Марин Льо Пен, заради бруталното съдържание на снимките. /lentata.com/

МРЪСЕН БИЗНЕС! Чиновници от Брюксел продавали на джихадисти белгийски паспорти по 15 000 евро парчето

Чиновниците от градската администрация в Брюксел са си измислили доста доходен бизнес. Те продават на завърналите се от Сирия джихадисти, живели до този момент в Европа, белгийски паспорти по 15 000 евро парчето. Според информация на телевизия VRT вече са арестувани двама служители от администрацията на централен район в Брюксел, уличени в изготвянето на документите за терористите, предаде Агенция Пик.

Според медията разследването за този престъпен бизнес се води от началото на тази година.

Полицията е задържала седем заподозрени, в които са намерени готовите документи, дело на корумпираните чиновници. "Тескеретата" са направени в периода от юни до ноември 2016 година, малко след атентатите в Брюксел на 22 март, дело на "Ислямска държава", при които загинаха над 30 човека.

Престъпниците са ползвали документи на реални лица, които живеят в Брюксел, но снимките и биометричните данни са на терористите. Така всеки от изготвените документи е можел да мине и най-свирепата паспортна проверка без някой да се усъмни,че има нещо нередно. Само при сверка с базата данни на Националния регистър на гражданите на Белгия може да се види разликата.

Двамата задържани чиновници са мароканци, които имат белгийско гражданство, и са на възраст от 25 и 30 години. При задържането им единият вече се е водел на отчет в полицията. Причината-отказал да участва в минутата мълчание заедно със свои колеги за жертвите от атентатите в Брюксел от 22 март миналата година. Пред всички мъжът казал, че "няма за какво да има минута мълчание, след като Западът си е получил това, което е искал."

http://sosnovini.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!