Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Боян Чуков: Някой в желанието да направи поредния евтин PR на Бойко Борисов го прави за посмешище

/КРОСС/ От сутринта цялата държава се тресе. Бойко Борисов уволнил шофьор от Министерски съвет, който бил паркирал на място за майки с деца в МОЛ. Сутрешните блокове по електронните медии, вестници и сайтове извеждат тази новина като изключително важна за българския народ. Съизмерима с тази, че ГЕРБ отряза финансово БАН. Мисля, че някой в желанието да направи поредния евтин PR на Бойко Борисов го прави за посмешище.

Това пише Боян Чуков по повод информацията от от правителствена информационна служба, че премиерът в оставка Бойко Борисов освободил от длъжност шофьор от администрацията на Министерския съвет, за когото е подаден сигнал за неправилно паркиране в столичен мол. Борисов разпоредил проверка, а шофьорът обяснил, че във въпросния ден, без да придружава служител от МС и без да са му възложени служебни задачи, е посетил столичен мол със служебен автомобил и, без да е съобразил, е паркирал на място, определено за майки с деца, и съзнавал, че с извършените нарушения е уронил авторитета и престижа на институцията, в която работи, и поради това желае да бъде освободен от длъжност.

Не вярвам премиерът да е поел и поста началник на Административния отдел в МС. Ако обаче е така, да провери колко шофьори от МС са „настъпили" изпреварвайки непрекъснатата линия по пътищата на България. Да ги уволни и тях! Вместо да се занимава с шофьорите от МС Бойко Борисов да провери дали случайно някой от неговите приближени е назначил своя братовчедка за областен управител. Ако е така, да уволни братовчедката или неговия приближен. Може и двамата. Нали сме против шуробаджанащината, коментира още Чуков.

cross.bg 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!