Тя не можеше да стане от леглото поради силна болка в ставите: ето тази рецепта направи невъзможното!

Това е специален случай, когато народната медицина спаси възрастна жена, която страдала от непоносима болка в ставите. Болка, за която нямало надежда, че може да се излекува

Лариса Ежкова е на 69 години от град Саратов, Саратовска област. Нейната дъщеря Татяна случайно намира рецепта в интернет-форум, която решава да предложи на майка си. Лариса се съгласява, защото вече трудно издържала на болките. Само след два месеца Лариса можела да става спокойно от леглото, и вече не изпитвала толкова силни болки. Татяна побързала да сподели добрите впечатления от рецептата в най-популярната социална мрежа в Русия – VKontakte.

Днес нашите редактори решиха да ви разкажат за отличното възстановяване на Лариса Ежкова. Предлагаме ви рецептата, която помогна на възрастната жена отново да се движи и обслужва самостоятелно.

Лекарите предписали на Лариса няколко противовъзпалителни лекарства, но облекчението винаги е било само временно – за седмица, най-много две. Диагнозата вече беше известна – артрит.

Възпалението на ставите се нарича артрит. Болестта възниква поради повишената чувствителност на тялото към определен патоген (най-често стрептококи или стафилококи). В повечето случаи, артрит се появява и след предишна инфекция на горните дихателни пътища.

Ето и рецептата, която помогнала на Лариса да се изправи отново на крака:

Необходими продукти:

1 среден патладжан

1 литър вода

50 мл. зехтин

2-3 дафинови листа

Подготовка:

1. Измийте патладжаните и ги нарежете на шайби.

2. Сложете нарязания патладжан в тенджера с вряща вода и пуснете дафиновите листа.

3. Достатъчно е да задържите нарязаните патладжани във врящата вода не повече от 5-7 минути.

4. Оставете да се охлади.

5. 750 мл. от охладена течност оставете в хладилника и отделете 250 мл. за външна употреба.

6. Смесете 250 мл. от останалата течност със зехтина. Получената смес трябва да се съхранява в хладилника.

Приложение на рецептата за болни стави

Отделените в хладилника 750 мл. се разделят на три приема. Течността се пие на гладно. Останалите 250 мл., които са смесени със зехтин, се прилагат външно. просто намажете мястото, на което чувствате болка. Може да направите и компрес.

След 20 дни употреба трябва да се възстанови мобилността. Болката и възпалението изчезват напълно! Сега знаете как да третирате ставната болка.

Народните средства за лечение не са панацея, но те могат значително да подобрят здравословното ви състояние и да премахнат болката.

Източник: folk-med.ru

https://lekuva.net/140898/tya-ne-mozheshe-da-stane-ot-legloto-poradi-silna-bolka-v-stavite-eto-tazi-retsepta-napravi.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!