Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мария Капон: Борисов рухна... Децата ни дадоха посоката, защото отдавна заминаха или стягат куфарите

Мария Капон

Тоталитарната власт е на път да падне. Едноличният режим на Борисов, който съсипа демокрацията, подлъга много честни хора, че партията ГЕРБ е десница, сега е на път да рухне.

Важно е какво идва и дали е по-добро? Властта на олигархията е под въпрос. Сега са на ред тези, които се интересуват не просто от въпроса КОЙ, а от въпроса КОИ (в множествено число).

Справедливостта, свободата, нормалният пазар е време да се върнат в България. Страната ни е натисната от Анкара, от Москва, а ние търсим силна българска прозападна власт с ясни ценности и посока на движение. Децата ни дадоха посоката, защото отдавна заминаха или стягат куфарите.

Кралят-слънце може да ни заплашва колкото си иска с дестабилизация, защото смята, че държавата започва и свършва с него, но вече няма кой да му се хване.
Този път се надявам, че Борисов няма да изчака народните вълнения, за да избяга от власт. А ако ги дочака, ще е късно не само за него, но и за ГЕРБ. Дано няма време да пререже лентата за началото на бунтовете.

Време е за смелост, а не за егоизъм. Всички десни демократи имаме дълг първо към родината ни, а после към идеологията, която защитаваме. /БГНЕС 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!