Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Невероятен скандал в НАТО: Генералния секретар слага Америка начело на света

Скандал в НАТО, бившия генерален секретар предложи Алианса да стане подчинен на САЩ

Голям скандал се разрази в НАТО, след като бившия секретар на Алианса Андерс Расмусен заяви, че независимо от това какви ще бъдат резултатите от президентските избори в САЩ, бъдещият президент на тази страна трябва активно да участва в решаването на световните конфликти.

„На нас ни е необходима Америка в ролята на световен полицай. Трябва да установим водещата роля на Америка в света“, каза бившият генерален секретар на НАТО в интервю за британската телевизия Sky News

„Погледнете около себе си и ще видите, че светът е в пламъци. Сирия е унищожена от война, Ирак е пред разпад, Либия — държава, която не е в Северна Африка, Русия, която атакува Украйна и дестабилизира източна Европа, Китай, която показва мускули. Имаме и страна ренегат — Северна Корея, която заплашва всички с ядрени атаки“, заяви Расмусен и от това е извлякъл заключението, че има нужда от „международен полицай, който ще установи международно право и ред“.
И какво се получава? Всички са грешни. Само Съединените щати са световен символ на добротата, носещи мир в света и излъчващи аромат на теменужки!!!

Датчанинът вече бе анатемосан в собствената си страна, а обществото в цял свят избухна, тъй като думите му са явен опит, да се заличи фактът, че именно САЩ е в основата на изброените конфликти.

По думите на Расмусен, американският президент Барак Обама се противопоставя на използването на въоръжени сили за предотвратяване на сблъсъците по целия свят, предава Sputnik. Расмусен изрази загриженост, че кандидатът на републиканците Доналд Тръмп би могъл да стане президент на САЩ, а според него това ще бъде „много опасно за целия свят“.

От друга страна Хилари Клинтън е идеалният кандидат за водач на силите на Алианса. И въпреки че като жена няма никакъв стратегически опит, как да води военни конфликти, генералния секретар на НАТО изглежда я смята за отличен пъдар ЕС и останалата част от света.

razkritia.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!