Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Васил Василев: Властта незабавно да премахне от София мигрантите безделници

Има опасност от завладяване на столични квартали и зараждане на мафия на етническа основа, предупреждава председателят на фондация „Братя Василеви“

Властите незабавно да премахнат от София мигрантите безделници, защо има опасност от завладяване на столични квартали и от зараждане на нова мафия на етническа основа. За това предупреди пред радио „Фокус“ Васил Василев, председател на фондация „Братя Василеви“.

Според него нашествието на мигранти става постепенно и незабележимо. Васил Василев препоръча да се вземат незабавни мерки, като извеждането им от София и тяхното депортиране.

„А докато се случи депортирането, което изисква: първо, политическо решение, а след това известна техническа подробност, тези хора трябва да бъдат изолирани в общежития или лагери от затворен тип. Това трябва да стане час по-скоро. Не заравяйте, че те идват вече главно от Афганистан и Пакистан, че тези хора се раждат между калашници и бали с хероин. Млади, настръхнали, гледат с ненавист, дори с омраза.

Движат се тук, в център, на тумби по 10-20 души, сядат някъде, стоят и зяпат. Имам чувството, че разузнават обстановката преди да пристъпят към нещо. Нито работят, нито учат, взимат отнякъде пари – тези хора са идеалната среда, прекрасен резервоар за попълнение на престъпния свят“, каза Василев.

Васил Василев каза още, че се ражда и се оформя нова мафия на етническа основа. Той уточни, че два квартала в София са под напрежение - "Овча купел" и района около Халите.

epicenter.bg 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!