Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Обама легализира сатанизма на държавно ниво преди да освободи поста си на президент

Главата на Църквата на Сатаната Люсиен Грийвс изрази благодарност към президента и правителството на САЩ за проявеното разбиране към интересите на американските сатанисти.

Става въпрос за приемането  на решение от страна на федералното правителство за провеждане на факултативни занятия по сатанизъм във всички училища в страната.

Сега, след приемане на решението, всички учебници по този факултатив в училищата ще бъдат закупувани за сметка на държавно финансиране.

Припомняме, че точно преди година на 25 юли в Детройт беше открит Паметник на Сатаната. Скулптурата се състои от фигури – сатанинското божество  Бафомет, а също момченце и момиченце, стоящи около краката му, гледайки с любов към сатанинското божество. За съжаление, именно децата стават жертви на сатанистите.

Окултният идол Бафомет, е с размери 2,5 метра от бронз и представлява човешко тяло с копита и крила и глава на козел.. Сатанинският паметник тежи около тон, а божеството седи на трон с пентаграм. Откриването на паметника тогава, се смята за » най-голямото събитие в историята на сатанистите».

(Сатанинският паметник, открит в Детройт на 25 юли 2015 — бронзова статуя на окултното божество Бафомет седящ на трон, с две обожаващи го дечица в краката)

Видни сатанисти

Защо, преди да освободи поста си Барак Обама, смята за свой дълг да приеме такова решение, с което официално да легализира, и което е по-лошо: да пусне сатанизма в училищата сред подрастващото поколение, е въпрос, който предизвиква не само недоумение и ужас, но и дава ясна представа, че днес, най-голямата битка за човечеството, както в древни времена, е между силите на злото и доброто.

Богът срещу Сатаната.

bultimes.com

Високопоставен член на Илюминатите се разприказва със страшни разкрития за нашия свят! 

Сатанист разкри кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни, КОЙ е създателят на комунизма и какво да очакваме от третата световна война

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!