Високопоставен член на Илюминатите се разприказва със страшни разкрития за нашия свят!

Мъжът, който се представя с псевдонима Адам Александър до скоро е бил главен оперативен директор на водеща американска корпорации. През 2010 г-н Александър прави рязка и неочаквана промяна в своя живот.

Той осъзнава, че се е посветил на организация, пропита с истинско зло, и решава да разкаже истината на света, предава disclose.tv.

Адам напуска високоплатената си работа и започва да публикува своите разтрисащи разкрития за най-могъщата тайна организация в света.

Адам забогатява много млад от спекулативни сделки с недвижими имоти. Още като студент в Харвард, той вече е милионер. Една вечер през далечната 1964 година, костюмирани мъже го заговарят пред общежитието му. Те му предлагат сътрудничество и предложение, на което „не е могъл да откаже“. Няколко години по-късно, Адам е едно от остриетата на Илюминатите – завзема ключови корпоративни позиции и е на върха на пирамидата. Живее в разкош и охолство до 2010 година, когато се отказва от всичко.

Тези хора обичат да се забавляват по най-извратения възможен начин. Бил сам на много техни „ритуали“, но този през 2010 година надмина всички граници и тогава си казах край…“, разказва потресен Александър

След окултния сатанински ритуал, който е задължителен за парти на илюминатите, организаторите са поканили и „забавлението“ – дрогирани до безумие малолетни момиченца и момченца, с които възрастните „господари“ се гаврят по най-ужасния начин.

Детски обувки със сцени от Кама Сутра се появиха в София и Варна

Тогава разбрах, че съм посветил живота си на злото! Това беше капката, която преля чашата. Трябваше да направя нещо много бързо!

Илюминатите се кланят на сатанинското изчадие Бафомет – неизменен аксесоар за много знатни дами, които членуват в техните редици!

След този шок, Адам Александър публикува шокиращата информация и вади на бял свят кирливите ризи на най-тайната организация на планетата!

Кои са шефовете на Илюминатите?

Тук Адам дава много ясни и конкретни отговори.

В САЩ на върхушката е милиардерът Уорън Бъфет, а след него са председателят на управителния съвет на Управлението за федерален резерв Бен Бернанке и шефът на Goldman Sachs Лойд Бленкфаин. Барак Обама и Бил Клинтън също са членове, но са по-ниско в йерархията. Те са типичните „президенти –лукови глави“ – марионетки в ръцете на своите господари.

Бъфет демонстрира жеста на илюминатите, сн. dombleek.com

В Латинска америка нещата стоят по различно.

Тамошните лидери са по-твърдоглави и свободомислещи и често се противят на волята на Илюминатите. Затова тайната организация издига наркобарони – безмилостни престъпници, които имат по-голяма реална власт от правителството и са техни лоялни слуги.

Близкият изток е под контрола на Бенджамин Нетаняху, който напоследък е „изпуснал“ юздите и множество независими организации мътят водата на илюминатите в региона.

Азия е изцяло под контрола на Владимир Путин. Руският лидер не е типичен представител на тайната организация. Той се съобразява с тяхната воля, но до голяма степен действа независимо и доста често в разрез със заповедите отгоре, което изключително много изнервя кукловодите. Истината обаче е, че Путин е генерирал такава военна и икономическа власт, че може да се окаже костелив орех и за самите кукловоди.

Бункерите:

Един от главните компоненти в инфраструктурата на Илюминатите за тотален контрол са тайните подземни бази.

Най-голямата подземна база в света е под Сао Паоло в Бразилия.

Размерът на подземното съоръжение е наистина монументално. Той може да подслони на 5000 души в продължение на години.Днес на земята има 439 подобни бункера, 57 от които са в САЩ.

Подобни мегабункери има и в доста други точки на света. Но каква е тяхната цел?

-  Да се запази живота на илюминатите и елита. Много от тези подземни бази са оборудвани да подслонят световния елит при събитие, което застрашава живота на земята – ядрена война или природен катаклизъм.

Тези бункери са обзаведени като 5-звездни хотели. Адам разкрива, че е прекарал 3 месеца в подобна база под Токио през 90-те години, и не му е липсвало абсолютно нищо. Имало свръхлуксозни жилищни помещения, командни центрове и даже зони за забавление. Тези съоръжения са пригодени да издържат и най-унищожителните бедствия, като удар от метеорит или ядрен апокалипсис.

– Много от подземните бункери се използват за научни изследвания. Гигантските подземни съоръжения са използвани и за сътрудничество с извънземни цивилизации. Само много тесен внимателно избран кръг от Илюминатите имал право да комуникира със звездните ни гости.

От един от тези бункери, разположен под безлюден остров в Тихия океан се контролира адската машина HAARP. Природните бедствия и земетресенията се насочват точно от този команден център. От там са “поръчани“ земетресенията в Хаити, после в Непал и сега редицата подозрителни трусове в Чили!

Много от световните звезди не крият, че служат на Илюминатите и промиват мозъците на техните фенове!

Има гигантски подземни халета, които съхраняват тонове кокаин, хероин и синтетична дрога. Нещо като световен „наркорезерв“. Илюминатите са изобретили наркотрафика и те са създателите на могъщите наркокартели. Търговията с дрога е единия от главните „дойни крави“ на тайната организация. Наркобарони като Пабло Ескобар и сегашния крал Чапо Гузманотговарят лично пред своите господари. Точно илюминатите успяха да измъкнат Гузман от затвора – той е прекалено ценен за тях.Третата но не по-маловажна функция на бункерите е да бъдат използвани за склад, и то не за какво да е, а за наркотици!

Вижте изумителното бягство на Чапо Гузман от затвора! Очевидно има сериозна подкрепа:

Бункерите се използват и за затвори или места, които да помещават хора, за които трябва да се забрави!

Мислите си, че Садам Хюсеин е обесен!? Това е само постановка, той живее и до ден днешен в луксозна подземна база. Същата е и съдбата на Кадафи. Това са верни марионетки на Илюминатите, които официално са мъртви за света.

Има специални бункери, които са приспособени за кремация на трупове – това е нещо, което ясно индикира, че се очаква колосален мор на планетата ни.

Организации като FEMA /Американската правителствена агенция за бедствия и аварии/, която е под директен контрол на илюминатите се подготвят за нещо огромно. През последните месеци, бункерите за „обработка на човешки останки“ се привеждат в готовност за действие.

Мъжът, който се представя като Адам Александър излага живота си на огромен риск, като разкрива тази информация. Той осъзнава, че е много вероятно да го сподели съдбата и на други членове, които са се разприказвали  – загадъчна смърт при нещастен случай. /Bradva.BG/grigorsimov.blog.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...