Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Високопоставен член на Илюминатите се разприказва със страшни разкрития за нашия свят!

Мъжът, който се представя с псевдонима Адам Александър до скоро е бил главен оперативен директор на водеща американска корпорации. През 2010 г-н Александър прави рязка и неочаквана промяна в своя живот.

Той осъзнава, че се е посветил на организация, пропита с истинско зло, и решава да разкаже истината на света, предава disclose.tv.

Адам напуска високоплатената си работа и започва да публикува своите разтрисащи разкрития за най-могъщата тайна организация в света.

Адам забогатява много млад от спекулативни сделки с недвижими имоти. Още като студент в Харвард, той вече е милионер. Една вечер през далечната 1964 година, костюмирани мъже го заговарят пред общежитието му. Те му предлагат сътрудничество и предложение, на което „не е могъл да откаже“. Няколко години по-късно, Адам е едно от остриетата на Илюминатите – завзема ключови корпоративни позиции и е на върха на пирамидата. Живее в разкош и охолство до 2010 година, когато се отказва от всичко.

Тези хора обичат да се забавляват по най-извратения възможен начин. Бил сам на много техни „ритуали“, но този през 2010 година надмина всички граници и тогава си казах край…“, разказва потресен Александър

След окултния сатанински ритуал, който е задължителен за парти на илюминатите, организаторите са поканили и „забавлението“ – дрогирани до безумие малолетни момиченца и момченца, с които възрастните „господари“ се гаврят по най-ужасния начин.

Детски обувки със сцени от Кама Сутра се появиха в София и Варна

Тогава разбрах, че съм посветил живота си на злото! Това беше капката, която преля чашата. Трябваше да направя нещо много бързо!

Илюминатите се кланят на сатанинското изчадие Бафомет – неизменен аксесоар за много знатни дами, които членуват в техните редици!

След този шок, Адам Александър публикува шокиращата информация и вади на бял свят кирливите ризи на най-тайната организация на планетата!

Кои са шефовете на Илюминатите?

Тук Адам дава много ясни и конкретни отговори.

В САЩ на върхушката е милиардерът Уорън Бъфет, а след него са председателят на управителния съвет на Управлението за федерален резерв Бен Бернанке и шефът на Goldman Sachs Лойд Бленкфаин. Барак Обама и Бил Клинтън също са членове, но са по-ниско в йерархията. Те са типичните „президенти –лукови глави“ – марионетки в ръцете на своите господари.

Бъфет демонстрира жеста на илюминатите, сн. dombleek.com

В Латинска америка нещата стоят по различно.

Тамошните лидери са по-твърдоглави и свободомислещи и често се противят на волята на Илюминатите. Затова тайната организация издига наркобарони – безмилостни престъпници, които имат по-голяма реална власт от правителството и са техни лоялни слуги.

Близкият изток е под контрола на Бенджамин Нетаняху, който напоследък е „изпуснал“ юздите и множество независими организации мътят водата на илюминатите в региона.

Азия е изцяло под контрола на Владимир Путин. Руският лидер не е типичен представител на тайната организация. Той се съобразява с тяхната воля, но до голяма степен действа независимо и доста често в разрез със заповедите отгоре, което изключително много изнервя кукловодите. Истината обаче е, че Путин е генерирал такава военна и икономическа власт, че може да се окаже костелив орех и за самите кукловоди.

Бункерите:

Един от главните компоненти в инфраструктурата на Илюминатите за тотален контрол са тайните подземни бази.

Най-голямата подземна база в света е под Сао Паоло в Бразилия.

Размерът на подземното съоръжение е наистина монументално. Той може да подслони на 5000 души в продължение на години.Днес на земята има 439 подобни бункера, 57 от които са в САЩ.

Подобни мегабункери има и в доста други точки на света. Но каква е тяхната цел?

-  Да се запази живота на илюминатите и елита. Много от тези подземни бази са оборудвани да подслонят световния елит при събитие, което застрашава живота на земята – ядрена война или природен катаклизъм.

Тези бункери са обзаведени като 5-звездни хотели. Адам разкрива, че е прекарал 3 месеца в подобна база под Токио през 90-те години, и не му е липсвало абсолютно нищо. Имало свръхлуксозни жилищни помещения, командни центрове и даже зони за забавление. Тези съоръжения са пригодени да издържат и най-унищожителните бедствия, като удар от метеорит или ядрен апокалипсис.

– Много от подземните бункери се използват за научни изследвания. Гигантските подземни съоръжения са използвани и за сътрудничество с извънземни цивилизации. Само много тесен внимателно избран кръг от Илюминатите имал право да комуникира със звездните ни гости.

От един от тези бункери, разположен под безлюден остров в Тихия океан се контролира адската машина HAARP. Природните бедствия и земетресенията се насочват точно от този команден център. От там са “поръчани“ земетресенията в Хаити, после в Непал и сега редицата подозрителни трусове в Чили!

Много от световните звезди не крият, че служат на Илюминатите и промиват мозъците на техните фенове!

Има гигантски подземни халета, които съхраняват тонове кокаин, хероин и синтетична дрога. Нещо като световен „наркорезерв“. Илюминатите са изобретили наркотрафика и те са създателите на могъщите наркокартели. Търговията с дрога е единия от главните „дойни крави“ на тайната организация. Наркобарони като Пабло Ескобар и сегашния крал Чапо Гузманотговарят лично пред своите господари. Точно илюминатите успяха да измъкнат Гузман от затвора – той е прекалено ценен за тях.Третата но не по-маловажна функция на бункерите е да бъдат използвани за склад, и то не за какво да е, а за наркотици!

Вижте изумителното бягство на Чапо Гузман от затвора! Очевидно има сериозна подкрепа:

Бункерите се използват и за затвори или места, които да помещават хора, за които трябва да се забрави!

Мислите си, че Садам Хюсеин е обесен!? Това е само постановка, той живее и до ден днешен в луксозна подземна база. Същата е и съдбата на Кадафи. Това са верни марионетки на Илюминатите, които официално са мъртви за света.

Има специални бункери, които са приспособени за кремация на трупове – това е нещо, което ясно индикира, че се очаква колосален мор на планетата ни.

Организации като FEMA /Американската правителствена агенция за бедствия и аварии/, която е под директен контрол на илюминатите се подготвят за нещо огромно. През последните месеци, бункерите за „обработка на човешки останки“ се привеждат в готовност за действие.

Мъжът, който се представя като Адам Александър излага живота си на огромен риск, като разкрива тази информация. Той осъзнава, че е много вероятно да го сподели съдбата и на други членове, които са се разприказвали  – загадъчна смърт при нещастен случай. /Bradva.BG/grigorsimov.blog.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!