Николай Марков: Внушават ни страхове! А главното е: Кога виновниците от всички партии ще бъдат осъдени за поредната национална катастрофа! Кога?

Николай Марков

Отправям интелектуално предизвикателство пред всеки разумен българин, да не се поддава на националния стрес-тест, съшит с бели конци от Борисов, Първанов и Доган. Те винаги са били и ще бъдат един отбор, както и да ви изглежда играта им отстрани!

България няма и не може да бъде нападана от армии на други държави, заливана с милиони бежанци и всякакви подобни страхове, които ви се внушават, за да се превърнете в емоционални, но не и в разумни граждани! Нищо не е толкова просто, както изглежда и всяко действие на световен политик се следи под лупа от целия разумен свят. Какво говорят политически лидери в публичното пространство, за да манипулират в определена посока собствените си народи и как се държат където има по-малко очи са две различни поведения. Лично съм се убедил в това! Ако днес, ние българите, допуснем страхът в себе си, утрешният ден ще бъде лош за нас.

Нашата политическа класа за последните 25 години извърши достатъчно престъпления, за да се озове справедливо в затворите, осъдена от справедлив български съд! Логично е да бъде готова на всичко, за да отклони енергията ни в друга посока. Най-лесно е чрез внушаване на страхове!

Страхове от апокалиптични сценарии, лов на вещици, международни заплахи и дайчово хоро с националната сигурност, са само част от техните традиционни инструменти за манипулации.

Има един въпрос пред който всички трябва да станем като камъни, за да заемем мястото си в света: Кога виновниците от всички партии за поредната национална катастрофа в икономиката ни ще бъдат осъдени? Кога?

„Държава“ означава икономика! Другото е вторично.

Всичко останало е завинаги изгубено време и милиони погубени животи на лоялни български граждани…

Николай Марков, Фейсбук

(Полк. Николай Марков е водещ експерт по национална сигурност. Роден през 1970 г. Завършва висшето военно училище във Велико Търново, а след това и право във Великотърновския университет. Започва работа в Националната служба за охрана /НСО/ през 1993 г. и се издига с качествата си до ръководни нива. Висококвалифицираният и надпартиен експерт непоколебимо отстоява офицерската чест по-предявени обвинения за „неизпълнение на задача“ – да направи… 50 лицеви опори и за обида на началник. По време на делата срещу него той разкрива, че държавните охранители шпионират по нареждане на ръководството наши и чужди политици, но това не е разследвано. Полковник Марков е отстранен от НСО през 2007 г., след скандал с президента Първанов, че гардове събират нерегламентирано информация за политиците, които охраняват)

bultimes.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!