Митьо Очите пред полицията: Каква стрелба? Паднах от мотор

Митьо Очите категорично отказва да сътрудничи на МВР и да дава обяснения за престрелката в ресторант "4 You" в Слънчев бряг, при която пострада тежко и едва оцеля, пише "Уикенд".

През последните дни несебърският мафиот е бил посетен в болницата два пъти от следователи от Бургас и София, но пред полицаите симулирал амнезия. "Казал им, че не знае какво се е случило, помнил само, че се качил на мотор и после се събудил в болницата. Очевидно е, че прави следователите на луди и че ще симулира амнезия, за да не бъде призован и разпитван в съда като главно действащо лице в касапницата", коментират разследващи.

Според думите им по всяка вероятност на Желязков също ще бъде повдигнато обвинение, след като се възстанови. Какво точно е обвинението срещу Митьо Очите, никой не се наема да пророкува.

Със сигурност Желязков ще носи отговорност за притежание на бронежилетка, която не е била регистрирана в МВР.

Същевременно по Южното Черноморие вече се носи упорит слух, че хората на Митьо Очите са обявили награди за главите на Божо Кравата и мутрите му, които влязоха в престрелка с несебърската банда. Поради тази причина арестуваните в началото на седмицата главорези от свитата на Божидар Кузманов - Кравата са настанени в самостоятелни килии в Бургас и даже се хранят отделно от останалите арестанти.

novini.bg 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!