Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Как някои малцинства тероризират някои мнозинства: Има нещо гнило в Дания – и напомня България

Дания

По сведения на полицията в датския град Одензее, членовете на най-голямата мюсюлманска общност в Дания, която се намира във Волсмьосе на остров Фюн, са започнали насилствено да прогонват местните жители. Мигрантите от ислямски страни целенасочено извършват престъпления само против датчаните, за да ги принудят да напуснат острова.

Остров Фюн, наречен някога от Ханс-Кристиян Андерсен «Градината на Дания», изглежда ще престане да бъде такава градина за самите датчани, пише сайтът BT.dk. Имигрантите-мюсюлмани, които вече трайно са се установили да живеят тук, активно изтласкват местните жители, като използват насилие. Ако вашата фамилия е Хансен или Нилсен и живеете в Одензее, особено в района Волсмьосе, рискът да бъдете ограбен е няколко пъти по-голям отколкото, ако се казвате Хасан или Али.

- Грабежите на етнически датчани се засилиха особено през последните няколко месеца – разказва офицер от полицията в Одензее, който моли да не се споменава името му, за да не бъде уволнен. – В този процес изглежда има расистки мотиви. Резултатът от зачестилите престъпления срещу местните жители е, че вече коренните островитяни започнаха да напускат родния си край. През последните 4 месеца официално регистрирахме около 150 грабежа, 90% от които са извършени срещу етнически датчани. Мнозина млади престъпници открито признават, че искат да направят Вольмьосе само свой. Миналата година имахме случай, когато едно датско семейство беше подложено на вандализъм и грабежи по няколко пъти седмично, докато накрая си натовари багажа на камион и напусна дома си. Всъщност, повечето грабежи изглеждат като вандализъм и тероризъм и напомнят отмъщение или заплаха.

Същият офицер е уверен, че някой целенасочено иска да прочисти тази местност от останалите все още тук датчани.

- Всички знаят това, но властите продължават старателно да го крият – продължава офицерът. – Не зная защо, но мисля, че е по политически мотиви.

Друг представител на полицията във Волсмьосе – Бярне Пугаард, потвърди, че в района драматично се увеличива броят на грабежите, но отказа да коментира националната принадлежност на ограбените.
Обаче след известно време в редакцията на Bt.dk се обади по телефона началникът на полицията на остров Фюн.

Той призна, че повечето престъпления се извършват срещу датчани.

И добави:

- Не мога да разбера защо, преди да ограбят нечий дом, четат името, написано на пощенската кутия.

https://sites.google.com/site/demokraturailidictatura/zalezt-na-evropa/kak-nakoi-malcinstva-terorizirat-nakoi-mnozinstva 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!