Посолството очевидно клати Бойко... Въпросителната е само кой е новият...

Съвсем очевидно е, че Американското Посолство ще сменя губернатора. Единственото неясно е кой е новият фаворит. Зевзеци се шегуват, че това ще е Манол Глишев... :)

Но сериозно погледнато, случва се нещо. Не просто протестърите са отново на улицата, но и цялата медийна машина, която се контролира от САЩ, се е задействала. В протеста пред парламента в четвъртък участваха 30-40 души. В момента медиите раздуват случая и ще ги изкарат 3 милиона. Канят ги навсякъде. Едни и същи неколцина говорители ще се появат във всички медии, и ще създадат обществена представа за огромен протест.

Всичко това не може да се случи, без волята на Чичо Сам. И до момента имаше много поводи да се направи подобно нещо, а въпросния контингент от 30-на грантаджии винаги са готови. Но Посолството решава кога да се случи. В момента очевидно "нещо се случва", след като започнаха подобни процеси. Каква точно е причината САЩ да решат да се отърват от Бойко, не е ясно. Но е факт, че с цялата пародийна кампания около гласуването в чужбина, и с дискредитацията на Парламента, този път ще го бутат Бойко.

Самото гласуване в чужбина е просто повод. Реално САЩ дори имат интерес от промените, защото те намаляват волята на Ердоган в политиката ни. А Ердоган е враг в момента и на САЩ. От друга страна, българите в Западния свят реално не гласуват. Нищо ще гласуват повече в бъдеще. Те не могат да са инструмент като брой бюлетини. Остава им да са инструмент като шумно говорене, пуснато през усилвателя на американски контролираните медии.

ГН

http://gudelnews.com/index.php/2016-02-27-12-04-19/388-2016-05-20-07-23-08 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!