САЩ плашат Русия за 9 май с Ф-15 и Б-52 (Видео)

Във връзка с нарастващата глобална популярност на Русия, която взе да се възприема и като непобедима военна сила, САЩ пуснаха нов клип, който представя мощта на американските въоръжени сили. Талантът им на кинопродуценти никога не е отричан, в холивудизма Русия няма шанс да ги настигне. Но в сценария малко се объркаха и пуснаха сред страховитата военна технология и откровени ветерани.

На клипа може да се види героят от Виетнамската война Б-52. Стратегически бомардировач, който в днешно време за нищо не става. Може да бъде свален дори от стара руска ракета или от Миг-21.

Също смешно е включването на 40 годишния изтребител Ф-15, който фактичеки вече се снема от въоръжение. Тези самолети са складирани и консервирани за в много краен случай на война. Но реално за нищо не стават. На външен вид Ф-15 наистина е красив самолет, но едва ли може да уплаши Путин.

Новият филм е част от доста смешната "хибридна" война, която САЩ водят с Русия. Ситуацията е пълна пародия с изпълнения от типа на 2 самолета пратени в Румъния и 4000 бойци да покриват цялата полоса от Прибалтика до Турция. Тези смехотворни сили сами по себе си са доказателство, че никаква "руска заплаха" не съществува и всичко е само и единствено генериране на пропагандни концепции. Нито 2 самолета ще спрат Путин, нито самият Путин планира да напада някого. То от тази гледна точка, дори Ф-15 ще успее да го възспре...

gudelnews.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!