Деян Лучич: Истанбул отново ще стане Константинопол

sveta-sofia
Храмът „Света София“ в Истанбул

Разговор на Даря Асламова с Деян Лучич (октомври 2015)

4 интервюта, обединени в материала „Кой стои зад лавината бежанци?“ – от кореспондента на в-к „Комсомолская правда“ Даря Асламова. Тук предоставяме последната, четвърта част на материала, който публикувахме в пълния му вид през октомври 2015 г., с любезното съгласие на „Гласове“ и преводача Рени Нешкова. (целия материал можете да видите ТУК)

01-даря-лучичИнтересното е, че прогнозният геополитичски анализ в това интервю на известния сръбски публицист Деян Лучич е направен месец преди влошаването на руско-турските отношения от края на ноември 2015 г., поради свалянето на руския изтребител СУ-24 от турските военновъздушни сили на сирийската граница. Също така – прогнозите са преди атентатите в Париж на 13 ноември 2015 г. и последвалия терор в Брюксел на 22 март т.г. Прогнозата на Лучич за руско-турска война тогава изглеждаше изцяло фантазия и утопия, а засиленото влияние на Турция в Европа – почти немислимо. Последвалите противоречиви събития в отношенията Турция-ЕС и пълното подчинение на европейските институции спрямо исканията на Турция, както и гласуваното днес с почти пълно мнозинство решение на Европарламента турският език да бъде обявен за официален в ЕС, навеждат на определени размисли. Затова решихме да припомним (без да се ангажираме с оценка или съгласие), интервюто на Деян Лучич – сръбски публицист и автор на книгите „Сенчестите властелини“, „Тайните на албанската мафия“, „Ислямска република Германия“. Известен с точните си геополитически прогнози.

dariaДаря Асламова е един от най-известните руски журналисти, със световен авторитет, специален кореспондент на в-к ”Комсомолская правда”.  Работила е като военен кореспондент в много от горещите точки на света – Абхазия, Нагорни Карабах, Камбоджа, Осетия, Таджикистан, Югославия, Руанда, Чечня, Мали. Попадала е в плен, на което е посветила серия от свои репортажи. Единствената журналистка, взела интервю от Саддам Хюсеин (през 2003 г.).

ВЕЛИКИЯТ ИЗРАЕЛ ОТ НИЛ ДО ЕФРАТ

Даря Асламова: В подкрепа на тази версия за лавината от бежанци се обявява Деян Лучич.

Неговите прогнози имат плашещата способност да се сбъдват. Той е убеден, че светът се управлява от международния ционизъм в лицето на банки, транснационални корпорации, Билдербергския клуб и световно правителство. Нарича ционистите „хазари“. Смята, че обикновените евреи нямат към тях никакво отношение.

– За ционистите е характерна ситуационната етика – обяснява той. – Ако си стопроцентов евреин, но беден, болен и нещастен, ти не си интересен за силните в света. Но ако у теб се проявят някакви ярки способности, ти ще вървиш напред и ще забогатяваш, те ще те обгърнат с внимание и ще ти доказват по всякакъв начин, че ти си свой човек.

Кой стои зад миграционната криза в Европа и каква е неговата цел? Ционистите, американските хазари са си поставили целта да създадат Велик Израел. (Обикновените израелски евреи никой не ги е питал. Те трябва да изкарват прехраната си.)

Начинът – чрез разрушения и прочистване на съседните арабски държави. Защото без държавни институции това е просто територия, населена с племена, които лесно се манипулират.

avram-shmulevichjpg– Вие направо цитирате еврейския равин и хиперционист Аврам Шмулевич, който направи просто гениално предсказание две години преди „арабските пролети“ – отбелязах аз. – Тогава все още всичко беше тихо и спокойно. А той заяви, че Мубарак ще бъде премахнат, Кадафи – унищожен, целият арабски свят ще потъне в тотален хаос, войни и революции. „Войната – това са стъпките на Месията“, обичаше да повтаря той. После ще бъде създаден Велик Израел от Нил до Ефрат, който ще бъде нещо като наставник на слабите, обезкръвени арабски съседи. Всъщност това не беше предсказание, а знание. Равин Шмулевич просто беше добре осведомен.

ТАЙНИТЕ СПОНСОРИ НА ВЕЛИКОТО ПРЕСЕЛЕНИЕ НА НАРОДИТЕ

– Хайде да разсъждаваме логически. Кой създаде Израел? – с тон на учител попита Деян Лучич.

Theodore_Herzl– Духовно – Теодор Херцел. В 1897 г. в Базел (Швейцария) се провежда Първият всемирен ционистки конгрес. Целта – създаването на „национално огнище“ в Палестина по пътя на преселението тук на евреи. Парите за преселението дава Ротшилд.

– Правилно. И ето сега новите ротшилдовци и рокфелеровци дават пари на благотворителни организации, спонсориращи напускането на арабите от техните земи в Европа. По какъв начин? Чрез имамите на джамии. Чрез неправителствени организации. Аз все още мога да повярвам, че хората от Сирия имат пари за път. Но когато видиш африканци, плащащи по 12 000 долара за пътуването, трудно ми е да го повярвам. И не забравяйте: Африка – това е бъдещият рай, недокоснатата земя, криеща несметни съкровища. Когато в Европа настъпи глобално застудяване, Африка ще бъде най-хубавото място на земята.

– Мен ме удивляваха ежедневните опашки от бежанци пред „Райфайзен банк“ в Белград – разказвам аз. – Възниква простият въпрос: кой им изпраща пари? После ме осени смутната догадка, когато разговарях с иракчани на сръбско-унгарската граница. Унгарците затвориха границата и този иракчанин истерично крещеше, че са му свършили парите. „Но дори ако унгарците отворят границата, откъде ще вземете пари?“, чудя се аз. „Роднини ми обещаха да ми изпратят пари в Будапеща.“ Той се смути. „По-удобно им е в Будапеща.“ И тогава стана разбираема схемата: бежанците получават парите само тогава, когато се доберат до следващия пункт. Оттук тяхното озлобление и агресивност.

Ето ви още една загадка: историята на един телефонен номер. Проследявах съдбата на голямо сирийско семейство. Придвижвайки се из Европа, те ми звъняха от всяка страна (номерът беше турски). При това те свободно и продължително разговаряха с мен, без да се притесняват от роуминга. И когато минаха от Австрия в Германия, позвъняванията прекъснаха. Аз звънях и чувах гласова поща на немски. А на другия ден вече някакъв мъжки глас ми отговаряше на турски, после мина на развален английски и заяви, че звъня в Турция, но събеседникът ми не знаел нищо за моите приятели. Следователно номерът беше преходен и минаваше от една група бежанци в друга. И не бих се изненадала, ако принадлежеше на някоя неправителствена организация.

ИСЛЯМСКА РЕПУБЛИКА ФРАНЦИЯ

– Защо Ротшилд с такава лекота дава пари за преселението на арабите в Европа? Защото тези пари са просто хартии – пояснява Деян Лучич. – Догодина еврото ще рухне, а доларът ще се превърне в амер – новата валута. С помощта на тези безполезни хартийки може не само да се построи Велик Израел, но и напълно да се промени съдбата на Европа. Чували ли сте за Куденхов-Калерги?

240px-Coudenhove-Kalergi_1926(Основателят на Паневропейския съюз граф Ричард Куденхов-Калерги е първият, който предлага идеята за Обединена Европа през 20-те години на миналия век. Настоява за пълна ликвидация на границите и отделяне на нациите от държавата. Той твърди, че съществуват „количествени хора“ (народните маси) и „качествени хора“ (благородниците и юдеите като „духовна аристокрация“). Смятал, че светът трябва да се управлява от някаква „благородна раса“, надсветовен елит. А нациите и народите трябва да се омешат до получаване на единна евразийско-негроидна раса, управлявана от „качествените хора“. Куденхов-Калерги се смята за духовен баща на Европа и вдъхновител на идеите за мултикултурализма. Учреден е възпоменателен медал в негова чест, с който са награждавани такива политици като Ангела Меркел, Роналд Рейгън и Хелмут Кол – Д.А.)

– Пред очите ни се извършва смешение на европейската бяла раса с африканска и арабска кръв до нейното пълно заличаване и оглупяване. Перспективите са ужасяващи.

Франция ще бъде разрушена в резултат на гражданска война между арабите (деца на мигранти и самите мигранти) и белите французи. Католическата църква сключи съюз с френската армия (генерали-националисти) да й помага с пари. Южна Франция ще се отдели и ще се нарече „Ислямска република Франция“. Европейският съюз ще рухне, изтощен икономически, а Америка ще окупира останалите парчета от Европа.

Върху руините на Европа Русия ще се опита да създаде нова византийска цивилизация с цел да излезе на топлите морета. В 2017 г. Русия ще тръгне да спасява Европа от мюсюлманския фундаментализъм по молба на самата Европа. Руските танкове ще бъдат посрещани с цветя – прогнозира Деян Лучич.

– Пак ли? Колко пъти може да се спасява? – възкликвам аз. – От Наполеон, от Османската империя, от Хитлер. И никаква благодарност.

– При вас, руснаците, работата е такава.

– Но как ще спасяваме от ислямисти Европа, когато у нас в Русия живеят 20 милиона мюсюлмани?

– Но вие няма да я спасявате от мюсюлманите, а от тероризма и радикализма. И най-отпред ще бъдат чеченци. Много е дори политкоректно. Така че всичко е обмислено. Вие няма да спасявате цяла Европа, а само Южна и Източна. И ще дойдат руснаците през Турция, която през това време ще се разпадне на три части, през Истанбул, който отново ще стане Константинопол. Само да каже Путин, че се приближават, и ще има само в Сърбия 100 хиляди щика.

Деян Лучич винаги назовава точен срок. А това  значи, че с лекота може да се провери. До 2017 г. остават две години. – Даря Асламова (С днешна дата – 1 година – бел.ред.)

Целият материал: Кой стои зад лавината бежанци?

memoriabg.com 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!