16-годишната Биби, която трепери от бежанците: Мъже на Германия, тези хора убиват децата и жените ви, защитете ни! (ПОКЪРТИТЕЛНО ВИДЕО)

"Благодаря Ви, Ангела Меркел, че погубихте Германия. Не Ви уважавам вече", заявява немското момиче

В интернет пространството от няколко дни насам се върти 20-минутно видео, записано от 16-годишното немско момиче Биби Вилхайлм, в което то разказва за страха, който тя и други нейни познати изпитват от бежанците, които са се настанили в Германия. Биби в прав текст заявява, че Ангела Меркел унищожава Германия, а след 18:00 часа вечерта я е страх да излезе по улиците.

 До момента на различни места клипът е гледан стотици хиляди пъти, а хиляди коментиращи под него заявяват подкрепата си за думите ѝ, като много други жени и момичета пишат, че в техните страни се чувстват по същия начин - уплашени и тормозени от мигрантите и някои от чужденците, които от години живят в държавите им.

"Моля ви се, помогнете ни, много е трудно да живееш като жена вече... Къде са немските мъже, за да ни защитят", са само част от думите на девойката, която описва своите сблъсъци с мъже и момчета мюсюлмани.

Тя дава различни примери със себе си и други нейни познати 15 и 12-годишни момичета, които са били нападани или обиждани от мюсюлмани, тъй като са ходили по тениски през лятото или по друг неприличен за арабите начин, като пита реторично "защо ние, децата, трябва да растем в такъв страх".


"Не мога да разбера защо го правят. Но по-важното е, че не мога да разбера защо Германия не върши нищо! Защо Германия стои отстрани и гледа, без да върши нищо? Моля, обяснете ми защо. Мъже на Германия, тези хора убиват децата и жените ви, нуждаем се от защитата ви. Политиците живеят сами по вилите си, пият си коктейлите и не правят нищо. Не знам в що за свят живеят, но моля ви, хора, помогнете ни, направете нещо", казва тя.

Според нея полицията също е безсилна. Униформените признавали, че има проблем, но го пренебрегват, като някои от тях дори се смеят на момичетата, потърсили помощ, и ги наричат глупави деца, които не разбират.

"Благодаря Ви, Ангела Меркел, че убихте Германия. Не Ви уважавам вече. Не мисля, че осъзнавате какво сторихте, не виждате как се промениха животите ни. Отворете си очите, това нормално ли е - трябва ли аз, на 16 години, почти 17, да се страхувам да изляза от вкъщи? Не, не е нормално, Вие убихте Германия. Мъже, моля, помогнете на жените си, на децата си. Страх ме е, приятелите ми имат същите страхове, шокирани сме от случващото се. Надявам се това видео да ви убеди и ужасните случки да спрат", завършва Биби.

Видеото набра още по-голяма популярност, след като на много места се посочи, че Фейсбук е изтрил оригиналното видео на Биби заради новата си политика против "речта на омразата", посочва offnews.bg. Така в момента профилът на момичето също не може да бъде открит, но различни хора и страници разпространяват казаното от нея.

blitz.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!