Ласкин: Магаре с вратовръзка - няма!

"Аз съм патриот. Това ознчава следното - не искам да ми се загуби държавата, искам да живеем добре, искам да останем в същите граници, искам да не ни използват, да не се заселват тука сякакви ненужни индивиди.", заяви Ласкин.

Иван Ласкин

"Аз съм патриот. Това означава следното- не искам да ми се загуби държавата, искам да живеем добре, искам да останем в същите граници, искам да не ни използват, да не се заселват тука всякакви ненужни индивиди. Да не звучи помпозно и плакатно това, което казвам - да, аз в сърцето си обожавам тази страна.", заяви в ефира на NovaTV  актьорът Иван Ласкин.

За неизбежното на моменти чувство за бягство, за махане от тази държава, Ласкин поясни:

"Докато управляват идиоти и то в продължение на 25 години аз наиситна се колебая и почвам да си противореча. Едно е да видиш връх Вихрен, друго е да видиш поредния премиер-идиот. Не говоря за сегашния- все ми е тая, въобще не ми пука за кого говоря. Просто наиситна връх Вихрен си стои."

Запитан срещу кого се бунтува, Ласкин заяви:
"Аз не се бунтувам. Аз просто съм като сврака, която грака веднъж като мине отдолу друга сврака. 'Начи когато едната държава с население от 4,5 млн души, събира армия почти 1 милион и тръгва на война- тази страна искам да се върне- не да ходим на война, а да има единство. Ние не сме единни."

"Сандански не обича Петрич, Бургас не обича Варна, Пловдив не обича София - е т'ва не мога да го разбера. Ние сме едно. Защото на парламента какво пише- Съединението прави силата. Е кво съединение, то ние всички сме разединени, никой с друг не се понася, не мога да го разбера откъде идва това.", допълва Ласкин.

Ласкин припомни, че има хора и извън табелата за София, с които той, за разлика от политическите фигури, общува редовно.

"Те недоволстват срещу това, което им се случва, но са рая- нямат избор. За да спечелиш един проект земеделски, трябва да направиш този глас, трябва да направиш това, за да си върви веригата и да получиш този проект от когото трябва- пълна тъпотия, но е факт. Както казах в началото на разговора- истината няма да я скрия."

По думите на Ласкин обаче, въпреки че не се случва нищо добро, българинът е изключително добър човек.

"Българинът е наиситна състрадателен, нищо че снимат, докато бият момче- просто през последните 25 години той (българинът) беше унищожен. И е толкова страхлив от това, което ще му се случи, че предпочита да дръпне пердето вместо да отвори прозореца и да крещи през него."

Запитан дали не се притеснява, че думите му няма да се харесат на политиците, че и на хората, Ласкин коментира:

"Че и ние не харесваме политиците. Аз не мога няк'ва среднообразована идиотка, която я е грижа повече за грима й, отколкото за това да измисли и да внуши на някого, че трябва да има изменение в някой закон, да ми е на мене пример за подръжание. Половината са идиоти. Не ги ли виждаш - те се хилят, бъркат си в носа, ходят по заведения. Вместо да седи и чистосърдечно да работи."

По думите на Ласкин едни от най- работещите са били Жан Виденов, а към момента омбудсманът Мая Манолова работела усърдно и с желание.

"Цитирам великия Стефан Данаилов: К'во ви става като влезете в то'я парламент, бе, хора - още дарадонките са ти в джоба, а ти ставаш изведнъж с фишу. Е не става, брат! Магаре с вратовръзка - няма."

Актьорът коментира, че неведнъж е имал политически предложения от партии:

"Има един израз: На този много му говори устата. Няма да казвам кой го каза, той си знае."

По думите на Ласкин попринцип би взел участие в политиката, тъй като вече "се пречесвал по врата". Той би взел участие в десните и националистическите партии, но с огромното условие, че не мрази Турция.

"Национализъм не значи мрази турчина. Финансовите интереси също не ме интересуват.", коментира Ласкин.

Запитан защо видни фигури имат 1 милион резултати в Google, а плеймейтките - близо 2 пъти повече, Ласкин коментира:

"Ние живеем извън света, отвъд него. Плеймейтката е изключително приятно създание. Кой знае защо ми прилича на някой, който носи полов орган на два крака и се блъска по стените и някой го качва в кола. Да, много ми харесват плеймейтките! Ако се съберат 4 на едно място, независимо кои са, общо ще направят мозъка на зелена еуглена, евентуално ако еуглената е ембрион."

"Защо никой не казва колко е приятно да живееш с шахматистка? Ами ако шахматистката е красива? Тогава плеймейтката може да бъдеизстреляна в Сибир. Защото е безсмислено създание, родено от собствените комплекси на тъпия й баща и майка."

front.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!