Вълчата Луна в нощта между 23 и 24 януари ни носи невероятни промени

В нощта между 23 и 24 януари ни очаква Вълча Луна, което е чудесна новина, тъй като се очаква, че най-накрая ще ни донесе положителни вибрации. Началото на 2016 г. е бурно, но от 24 януари ще може да се надяваме само на положителни промени.

Тази пълна, т.е. "вълча" Луна ще бъде повратна точка за мнозина. Най- накрая ще стигне до решение в досега неразрешими ситуации и изведнъж ще ви се изясни кой е следващият ви ход.

Годишната "Вълча Луна" ще бъде в знака на Лъв, а той е роден лидер на глутницата. Лъвът обича забавленията и не харесва консерватизма, което пък намеква, че следващия период за всички ни ще бъде весел.

Може би отново ще се свържете с някой, когото сте забравили или просто желаете да забравите грижите и да се забавлявате. 

От друга страна, вълкът може би е страшен за някои, но в спиритизма той означава силна интуиция и способността на себепознание. През следващия период ви предстои един вид "себеоткриване".


В края на януари и началото на февруари истинската картина на вашите качества ще излезе наяве. Ако имате някакви планове, свързани с началото на нова работа или нещо ново и е идеален момент да започнете с това.  

Това пълнолуние ще бъде специално и защото стои срещу Водолея, знак, който обича компанията. И вълкът, и Водолеите обичат глутницата, така че не се изненадвайте, ако тази събота (23 януари) получите призвание за общуване с хора, които дълго време не сте виждали.

Във всеки случай именно тази нощ е най-добра за забавление този месец, а някои от вас може би ще пожелаят да разследват и тяхната дива страна. Ден след пълнолуние, 25 януари, Меркурий ще престане да бъде ретрограден, а това означава, че редица неща, които безуспешно се опитвате да планирате и осъществите, най-накрая ще дойдат на мястото и ще се реализират. 

Източник: За жената /blitz.bg 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!