От първо лице: Страшни истини, които не знаем за бежанците

Продават жените и децата си като проститутки и те се самоубиват от отчаяние
бежанци

Немската полиция мобилизира пенсионерите си. Готвят ги за обучение за борба с масовите безредици. Германия беше една сигурна страна, сега вече не е. Месеци след вълната бежанци, които се изсипват в Германия, гражданите на държавата все повече започват да се страхуват от чуждото присъствие. През това време официалните власти продължават с рефрена - бъдете състрадателни, тези хора бягат от война и ние трябва да ги приютим, пише 168 часа.

Ето какво разказва пред изданието немска гражданка от български произход:

“От осем години живеем в малък град в област Баден Вюртемберг. Имаме 3 деца. През тези години доста неща се промениха, но истинските промени тепърва предстоят. Всички те са подчинени на две основни задачи - настаняване и интегриране на мигрантите и опазването на обществения ред. 

Само през последната година германците коренно промениха и продължават да променят начина си на живот. Ние - също! Най-странното за мен и за приятелите ми е следното съвпадение. Близо до нас има няколко военни бази. Всичките те бяха на американски войници. Общо в Германия по официални данни има над 300 такива. Странно е, че точно когато американските военни трябваше да си заминат, започнаха да идват бежанците. В такива количества, че единственото място, на което можеха да бъдат настанени, са именно тези бази. Базите са истински градове.

Майнхайм - лагерът до нас е за 10 000 души и това е само в единия квартал, а има ощe. Те са оградени огромни пространства. В тях освен жилищна площ има болница, кино, магазини, аптеки - всичко, каквото би трябвало да има в един град.

По принцип има охрана на входовете, но мигрантите са абсолютно свободни да влизат и излизат, когато решат. И да отидат, където решат.
Това е целенасочено! Защо идват точно в Германия? И са толкова много? 

Ние вътре в лагера не влизаме. Знаем, че зад оградата се случват всякакви извращения. Не го знаем от медиите, а от хора, които са свързани служебно с мигрантите. Твърди се, че вътре в лагерите не спират саморазправите, защото самите мигранти са с различна религия и това е повод за побоища. Натам непрекъснато хвърчат полицейски коли. Отделно самите бежанци са си създали йерархия.

Например, ако някой иска да се изкъпе - защото в базите има общи бани и отделно към жилищните помещения, трябва да плати на тартора 10 евро за кранче. Всички кранове - за топла и студена вода били свалени и се раздавали само срещу пари. Сами се сещате на какво ниво е чистотата и чистоплътността. Затова няма да е изненада да почнат епидемии.

Болниците са пълни със самоубийки - жени на мигранти. Това са чужденки, които са пристигнали с мъжете си тук. В един момент мъжете им започват да ги продават като проститутки. Жените не могат да издържат, моралът и религията им категорично забраняват такова поведение. Отделно обидата, че собственият ти мъж постъпва така. Ситуацията с децата е същата. Тях също ги използват за припечелване на пари, превръщайки ги в сексуални жертви.

Една моя колежка идва от Сирия. Тя разказва колко е унизително да бягаш от война с жена си и децата си и да я направиш проститутка. Не съм видяла децата им да ходят на училище. Но в базите има всичко - училища, църкви, магазини. Може би там ходят, защото те не знаят език и няма как да се обучават заедно с нашите деца. 

Според нас държавата няма ясна концепция за интегрирането на тези хора. Мигрантите обаче имат много права. Всичките дадени от държавата. Например, ако някой от тях иска да отиде до болница или на зъболекар, или където и да е, вика такси. Таксито е длъжно да го откара безплатно до адреса на болницата. Не да следи дали наистина бежанецът ползва здравни услуги или просто се е придвижил наблизо до реалната си цел на разходка. Същото се отнася и за линейките. Щом кажат, че има нужда, държавата ги поема. Според много германци това е дискриминация. Защото ние реално плащаме данъците, но за нас няма такива преференции.

Източник: "168 часа"/blitz.bg 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!