Ванга разкрила, че истинският баща на Тодор Живков е цар Фердинанд

Борис III, Живков, Фердинанд

Тодор Живков, Бойко Борисов

Авторът на колажи Ладо: Имам подозрения, че Борисов е незаконен син на Живков

Владимир Дойчинов: "А аз между другото имам реални подозрения, че Бойко Борисов и Тодор Живков имат роднинска връзка, че той е незаконен син (смее се). Но подозренията са на база на антропологични сходства. При правенето на колажа аз почти не съм пипал – просто видях, че ъгълът на главата, на вежди, скули отговаря. Единствената разлика е в носа...

Пророчицата Ванга разкрила, че истинският баща на Тато е цар Фердинанд

Ванга разкрила пред хасковския библиотекар Борис Чанков истина за произхода на Тодор Живков. Това разказва Марин Караиванов, дългогодишен директор на Държавния архив в Хасково, пише ретро.бг.

Марин Караиванов е съхранил много любопитни истории свързани с известни личности. Една от тях е и тази, случила се през 1990 година.

Борис Чанков посетил Ванга през далечната 1990 година. Въпреки, че не вярвал в предсказанията библиотекарят най-сетне се престрашил да се срещне с нея. Тя словоохотливо разговаряла с него. Ванга категорично изтъкнала, че майката на бившия партиен лидер на БКП Тодор Живков била слугиня в дворцовата пералня на Фердинанд.

Маруца била доста недодялана млада селянка, но пък имала миловиден и привлекателен външен вид. Тя направили впечатление на Фердинад Кобурготски, известен женкар и коцкар.

Фердинанд не устоял на мераците си и слугинята забременяла от Кобурга. За да не се разчуе, че момата е бременна Маруца била омъжена съвсем набързо за един още по-простоват от нея селянин от Правец Христо Живков.

А после на бял свят се появява отрочето им Тодор Живков. Тези думи на Ванга са записани от хасковлията Борис Чанков.

Освен за истинският родител на Тато Ванга и библиотекарят са разговаряли и за преждевременната кончина на Людмила Живкова. Чанков не устоял на изкушението да попита и за дъщерята на Тодор Живков. Ванга не била много щастлива да говори на тази тема. Но все пак дала своето обяснение. Тя с половин уста признала, че Людмила Живкова е убита по поръчка на Юрий Андропов, Председател на КГБ по онова време.

На още един въпрос Ванга дала отговор. Борис Чанков я попитал каква ще е съдбата на действащия в момента премиер Андрей Луканов. Гадателката сопнато рекла, че ще го утепат. Защото се надлъгва с братушките за много пари. Ванга дори споделила, че и хабер е пратила на Луканов. Ама той не вярвал на нейните бабини деветини!

razkritia.com

 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!