Жена пие вода с мед и лимон за 1 година – вижте какво се случило

мед и лимон
От доста време хората продължават да говорят за вода с лимон и мед. Ние знаем, че тази напитка със сигурност е здравословна, но опитвали ли сте я? Кристал Дейвис искала да види дали наистина би имало някаква разлика в здравето й, ако пие вода с лимон и мед в продължение на една година. Тя поела това дванадесет месечно приключение и в този период, пиела вода с мед и лимон всяка сутрин.

Тя правила напитката по следния начин:

2 супени лъжици суров мед

1 органичен пресен лимон

пречистена вода

Сварете вода и я оставете да се охлади малко в една чаша.
Добави пресен сок от половин лимон и разбъркайте със суров, биологичен мед.
Пие се непосредствено преди закуска.

Ето и основните неща, които жената забелязала:

1. През тези 12 месеца тя нямала настинка, грип или храносмилателни проблеми. Имало дни, когато тя се чувствала с намалена енергия или с леко главоболие. Въпреки това, през цялата година, тя не се разболяла.

2. Почувствала, че повече няма нужда от кафе сутрин, изглежда, че тя вече нямала нужда от кофеин!

3. Стана сутрешен тип човек.

4. Кристал направила тази напитка и за семейството си. Те също изпитали положителен ефект и дните, в които боледували намалели значително.

Ето и други по-големи ползи от пиенето всяка сутрин на топла вода с мед и лимон:

Хранителни вещества в лимоните. Лимоните са естествен източник на витамин B, витамин С, въглехидрати, магнезий, фосфор и калций. Медът съдържа витамин В, фолиева киселина, витамин С, калций, желязо, магнезий, фосфор и калий.

Храносмилателни качества на лимона. Помага за облекчаване на симптомите на стомашно разстройство, като киселини в стомаха, оригване и подуване на корема. Медът помага при производството на слуз в стомаха, което изчиства токсините.

Водата с мед и лимон може да облекчи кашлица и възпалено гърло.

Детоксикиращите свойства на лимона помагат за изхвърляне на нежеланите вещества, отчасти защото той увеличава скоростта на уриниране.

Смята се, че медът може да помогне да изгорите излишните мазнини, а лимонът е с високо съдържание на пектин, което помага в борбата с глада. Може също да се пие по една чаша и след вечеря, за да се изгарят мазнините.

Лимонът и медът изчистват токсините от кръвта, а това помага да запазите кожата си чиста и свежа отвътре навън. Витамин С, който се съдържа в напитката подмладява кожата отвътре.

Излишно е да казваме, Кристал Дейвис продължава със сутрешната си зравословна напитка, както и нейното семейство. Така че защо не започнете и вие?

Може също така да се експериментира със сок от картоф, морков, ябълка и цвекло, тъй като те имат невероятни ползи за здравето.

Автор: Beverly Entin

Източник: http://blogs.naturalnews.com/woman-drank-honey-lemon-water-1-year-happened/

biopogled.com 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!