Руско чудо за пушачите: Пийте отварата 3 месеца и лекарят ще си скъса дипломата! А вие възможно и навика, дори без да напълнявате!

Изявлението може да звучи наистина силно и донякъде невероятно, но ефекта от отварата граничи с чудо за пречистване на белите дробове на пушачите твърди doctorbg.net

Според Световната здравна организация около 6 милиона души по света умират от тютюнопушенето всяка година, а други 600 000 от пасивно пушене.

Тютюневият дим съдържа над 7000 опасни и токсични химикали, включително 60 канцерогени.

Защо белите дробове трябва да се почистват

Цигареният дим е не само причина за замърсяване на белите дробове, но също така влияе неблагоприятно на бъдещата им работа. Белодробните функционални нарушения от своя страна влияят негативно на сърдечния мускул, мозъчната дейност, нервната и кръвоносната системи.

Не забравяйте, че белите дробове осигуряват на тялото кислород. Цигареният дим, попадайки в кухината на бронхите, дразни лигавиците им, причинявайки възпаление и силна кашлица. Бронхите под въздействието на токсични вещества отслабват, което увеличава шансовете за бронхиална инфекция. Белите дробове са покрити със смола, която пречи на потока на кислород по време на вдишването.

Допълнително възникват:

  • недостиг на кислород;
  • главоболие;
  • хронична умора;
  • умствената активност намалява;
  • имунитетът отслабва, посочва healthperfect.ru

Почистването на белите дробове ще възстанови вентилацията им и следователно функциите на останалите органи се активират.

Ако сте пушач, то в никакъв случай не пропускайте възможността да опитате тази отвара

Защото благодарение на нея, ще постигнете пълно пречистване на белите дробове и като нищо може да накарате личния си лекар да си скъса дипломата.

Наричат отварата руското чудо и макар да звучи силно, то наистина е такова. Ефектът от него е необясним досега и за медиците, тъй като след три месеца употреба, то спомага за цялостното пречистване на белите дробове. А какво по-важно от това за хората, които така и не могат да се откажат от цигарите.

Отварата от живовляк прави белите дробове като нови

Отварата от живовляк е призната за една от петте най-добри билки за пречистване на белите дробове. 

В тропическите страни листата на живовляка се използват като деликатес. В англосаксонската медицина живовляка се е считал за едно от деветте свещени растения.

Лечебните свойства на живовляка са високо ценени в наше време. Растението съдържа пектин и глицерин - компоненти, които се добавят към сиропите за кашлица. Тези вещества създават филм върху раздразнената лигавица, а също така улесняват сухата кашлица.

Чай от живовляк може да се пие в продължение на 3 месеца. В допълнение, листата на живовляка имат антимикробни и противовъзпалителни свойства.

Освен това живовлякът успокоява бързо възпалени мукозни мембрани, ако имаме такъв проблем и като цяло лекува безотказно възпаленията на белия дроб.

Живовлякът има свойството да освобождава дихателните пътища, което е основното му качество тук. Той облекчава дишането, действа като отпушващо средство.

Приготвяне на отварата

Указанията са съвсем елементарни. Трябва просто да си набавите шепа ситно начукани листа от живовляк, да ги сложите в стъклен буркан и залеете с половин литър вряща вода. 

Така приготвена запарката трябва да престои два часа при стайна температура след което се прецежда и е готова за употреба. Това е дозата, която трябва да се изпие за деня. Всеки ден се приготвя нова доза. 

Най-добре дневната доза да бъде разделена на равни части, които да се поемат за  деня. Няма съществено значение дали приемите на отварата ще са преди или след хранене. Важното е отварата да проникне в организма.

Курсът на приемане е 3 месеца след което се спира, за да се направи почивка.

След три месеца съвета е да отидете на лекар за да се уверите в положителната промяна в дробовете си. 

Още по-невероятно може да ви прозвучи, че страничният ефект от тримесечното поемането на отварата е, че много пушачи сами спират цигарите. Просто, защото изпитват непоносимост към никотина. 

И най-голямото чудо – спирането на цигарите не причинява напълняване!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!