Ангел Джамбазки: Либералният фашизъм - Един призрак броди из Европа

Ангел Джамбазки

Един призрак броди из Европа

Как се нарича обществено-политическа система, при която над медиите тегне желязна и всеобхватна цензура? Такава система, в която политическата власт диктува заглавията на медиите, съдържанието на материалите, прикриването и изопачаването на обществено значими факти и обстоятелства? В която политическата власт нарежда на полицейските служители да изопачават факти, които да изнасят пред обществото и да пренебрегват редица обществено-опасни престъпления, заради произхода на извършителите им? Система, в която несъгласните и инакомислещите са стигматизирани, хулени, етикирани, уволнявани, подложени на съдебно преследване и наказателни репресии?

Такава обществено-политическа система еднозначно и без съмнение ще бъде наречена „диктатура”. Фашистка диктатура.

Добре дошли в либерално-фашистката диктатура, която управлява днешния Европейски съюз. Не вярвате? Ето фактите:

Седмица след бруталните нападения, сексуалните посегателства и грабежи в цяла Европа, основните медии се опитаха неистово да прикрият случая. Да прикрият скандалния и безпрецедентен факт, че хиляди бежанци и нелегални имигранти нападнаха, грабиха, насилваха стотици жени в десетки градове, в поне четири европейски държави. Това беше някаква ясна и недвусмислена заявка, че т.нар. бежанци предприемат някакъв извратен сексуален джихад. След като стотици жени се оплакаха в социалните мрежи медийната омерта започна да се пропуква.

Оказа се, че на полицията е било наредено да прикрие случаите. Първите доклади на кьолнската полиция твърдят, че в новогодишната нощ всичко е било мирно и тихо. Само дето клиповете в социалните мрежи показват хаос, побоища, грабежи и вакханалия, вероятно подобна на тази, която се е развихрила при превземането на Рим от хуните. Егати, мира, егати тишината.

Оказа се, че шведската полиция е прикрила подобно масово сексуално насилие, извършено отново от бежанци и нелегални имигранти на млади шведки, някои от които на по дванадесет години, по време на рок фестивал. Преди година. Някакъв местен „полезен” идиот на политическа позиция чистосърдечно си призна, че местните политици наредили на местната полиция и местните медии да прикрият случая, защото иначе щели да помогнат на… десните партии.   

Сами по себе си тези факти означават следното простичко нещо. Европейските политически т.нар. „елити” налагат безпрецедента цензура на медиите, лъжат обществата си, прикриват скандални и брутални факти. Големите европейски „ценности” като свободата на словото, правото на достъп до безпристрастна информация, прозрачното управление са брутално погазени, смазани, стъпкани. Отменени. От хора, които се определят като „либерали”. Егати либералите, които правят новини по Оруел. Това е фашизъм. Либерален фашизъм.

Кметът на Кьолн, известна „приятелка на бежанците”, радетел и защитник на нашествието, смъмри жертвите и им препоръча правила за поведение и правила за обличане. За да не дразнят клетите бежанци. От този й съвет става ясно, че кметът на Кьолн смята, че жертвите на бруталните нападения, грабежи и сексуални посегателства сами са си виновни. Просто и ясно. И това е жена, която се определя като „либерал”, „зелен” и прочее. Катастрофа. Докъде може да стигне човек, само и само за да оправдае безумната си политика и собствената си вина за случващото се.

Подло и срамно  

А какво всъщност се случва? Случва се очакваното. Случва се неизбежното. Огромното цунами от бежанци и нелегални имигранти, което залива европейския континент се състои предимно от млади мъже. Поне две години медиите на управляващите либерални фашисти ни облъчваха с лъжата, че това са „клети бежанци, майки с деца”. Ами, не, не са. Нито са клети бежанци, нито са майки с деца. Просто защото са брадати мъжаги. Има съществена разлика. Само тази година, само в Германия, само регистрираните „бежанци” са над милион. Според медиите на либералните фашисти. Но ако те отразяват цифрите, както отразиха събитията около нова година, в което съм убеден, правете си изводи каква всъщност е истинската цифра. И пак повтарям – това са регистрираните бежанци в Германия. Прибавете към тях поне още толкова нелегални имигранти от Северна Африка и Близкия Изток и вече получаваме смътна представа за истинската картина.

Тези бежанци и нелегални имигранти никога няма да се впишат в европейските общества, по начина по който фрау Меркел и бодряшката й компания от весели самоубийци си представят. Те не идват, за да работят. Те идват, за да усвоят европейските социални помощи, европейските здравни системи, квартири и както стана ясно – европейските жени.

Тази страшна истина прикриват европейските либерални фашисти. Простичкият факт е, че идиотската им идея за изграждане на някаква безумна мешавица от раси, нации и религии, която наричат за благозвучие мултикултурно общество, е напълно провалена. Че така наречената интеграция няма да се случи. Поради непреодолимите културни, религиозни, традиционни и исторически различия. Невъзможна е. Прилагането й на практика застрашава националния и социалния мир в европейските държави. Тази политика е предателство спрямо европейските граждани, избиратели и данъкоплатци. Чисто национално, ако искате и европейско предателство.

Това отдавна е известно. Всеки що-годе мислещ човек го вижда. А който не го вижда или е завършен идиот, или е подъл лъжец и лицемер. Но именно предателската теория на мултикултурализма е основата на днешния федерален ЕС. Всъщност политическата цел на днешните „лидери” на ЕС е изграждането на федерация, управлявана от Брюксел, в състава на която националните граници, интереси, население да бъдат претопени, смесени, а националните държави постепенно всмукани и унищожени. Затова се налагат безумните теории на мултикултурализма, бездържавието, ЛГБТ-правата и прочее антидържавни теории.

Няма никаква разлика между двете основни или „мейнстриим” паневропейски федералистки политически партии, а именно – ЕНП и ПЕС. Те са напълно еднакви. Ако им размесите програмните документи никога не могат да си ги познаят, кой на кого е. Еднакви са. В самоубийствената си толерантност, в своята омраза към националната държава, в безмислените мулти-култи и ЛГБТ теории. Те целят едно и също нещо. Унищожаването на националните държави и претопяване на нациите в Европа, в един мулти-култи-многорасов-ЛГБТ бълвоч. Това еднозначно е крайната политическа цел. И милионите имигранти са оръжие за осъществяването на тази цел. Тяхната „роля” е на евтина, безплатна работна ръка. Защото източноевропейците станаха прекалено образовани, прекалено можещи и вече не желаят да работят робски труд в европейските икономики.

Всъщност Германия, Белгия, Холандия, дори Франция изсмукаха каквото можаха от източноевропейските държави в последните 25 години. Милиони поляци, българи, румънци, отгледани, възпитани, образовани, обучени, лекувани в държавите си, с парите на данъкоплатците дадоха каквото можаха, като принаден продукт и добавена стойност на тези икономики. Възпитани и изградени тук, работиха там.

Нали си спомняме, как западноевропейски „инвеститори” купуваха наши заводи, само за да ги затворят и да изнесат машините и работниците? Или вече забравихме. Та – каквото можаха – взеха. Но днешните поляци, румънци, българи и прочее източноевропейци вече са дори по-образовани от западните си връстници. Не искат да работят черната и робска работа. Ама и европейците не искат. Затова фрау-то и подобните й отправиха тази самоубийствена покана към всички „сирийски майки с деца” от цялата галактика. Не за друго. Не от съчувствие. Не се лъжете.

Затова прикриват масовите нападения, грабежи и изнасилвания. Затова прикриват престъпленията, извършени от бежанци. Затова нареждат на полицията да не ги арестува и задържа. И да си затваря очите. Затова лъжат брутално гражданите си. Затова ги заблуждават и мамят за реалната ситуация в държавите им. Това двуличие, тази измама, тази подлост е истинското лице на либералния фашизъм, който диктува политическата линия в ЕС.

Но тук направиха стратегическа грешка. Огромна. Защото пришълците от Северна Африка, Близкия Изток, Афганистан, Пакистан нямат нищо общо с българите, поляците, унгарците, румънците от 90-те години. Нито като образование, нито като традиции и култура, нито като желание за себеосъществяване и работа. Нищо общо. Просто се различни, безкрайно различни. Културно, традиционно, религиозно. Май пропуснаха и какво е традиционното отношение към жената в териториите, от които идват бежанците и нелегалните имигранти. А именно – второ качество човек, боса и бременна в кухнята, забулена от глава до пети, собственост на мъжа си. Който може да я убие, ако е в лошо настроение. Ако някой не вярва – да попрочете малко за западния съюзник и пръв търговски партньор – Саудитска Арабия.

И когато „клетите бежанци” се развилняха по европейските улици, водени от животинския си нагон и подгониха жените им като дивеч, либералните фашисти предприеха безпрецедентна политико-медийна операция по прикриване и замазване на тази катастрофа. На това нашествие. В социалните мрежи има хиляди брутални и варварски клипове с насилие, извършено от бежанци на европейски жени и момичета, които никога няма да видите и чуете по казионните либерални медии.

Напротив, в тях ще видите и чуете хиляди знайни и незнайни „анализатори”, „социолози”, „антрополози”, „политолози” и други полезни идиоти, които замазват, омаловажават, оправдават ситуацията, прикриват вината на управляващата „либерална върхушка”. Вчера четох нашенския либерален титан – Дичев, който пише, че „идват млади мъже – увеличават се престъпленията, какво толкова, а да станем старчески дом ли?”. Чудничко. Дали ще смята, че е какво толкова, когато усети топъл арабски дъх във врата си и чуе нежно „Фики, фики” в ушето. Надали.

И сега малко за другата политическа линия на налагане на диктата на либералния фашизъм – омаскаряването, охулването, оплюването, сриването, подвеждането под съдебна отговорност на всеки инакомислещ и нарочването му за враг на европейския народ. Помните ли Тило Сарацин? Който не го помни, да потърси в мрежата. Случаи като неговия – много. Всеки, които се осмели да критикува тази самоубийствена и безумна либерална политика, незабавно е нарочван за фашист, расист, ксенофоб, човекоядец и прочее. Незабавно е остракиран, уволнен, съден, мачкан, хулен. Така действат либералните фашисти.

Прочее, и вкъщи си имаме ярък подобен пример. Предаването „Деконструкция”, едно от малкото ярки, но мотивирано опозиционни предавания, беше брутално свалено от ефира на общественото радио, за издръжката на което плащаме всички ние. Това е образцов, азбучен пример за цензура. Политическа цензура, по политически причини. Убеден съм дори, че причината за това скандално решение не е вътрешнополитическият коментар на предаването. Все ми се струва, че външнополитическите коментари са причината за това двете кукли на конци, а именно директорът на радиото и вечният „предпазител” на мръсните поръчки на всяка власт, одиозният председател на СЕМ, да обединят усилия и да свалят „Деконструкция” от ефир.

Така работят либералните фашисти в днешния ЕС. Налагат цензура, правят оруелски новини, изопачават, лъжат, мамят, уволняват по политически причини. И с това обрекоха проекта си на гибел. Самоубиха го. Провалиха го. Но съпротивата срещу тази скандална, безумна, самоубийствена политика се увеличава лавинообразно. Полша, Унгария, Дания, Финландия, Обединеното кралство. Предстои ни съдбовен избор.    

Нали знаете, преди зазоряване е най-тъмно.

a-specto.bg 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!