Николета направи страшна прогноза за 2016 г. Руса жена няма да оправи България. Путин е българин, той има българска кръв...

Николета Йорданова
Преди половин година на моята страница във "Фейсбук" публикувах, че виждам инвазия, нахлуване на вражески сили. Много хора тогава ме обиждаха, имаше дори изказвания, че съм луда. Реално погледнато обаче това се случи - с бежанската вълна. Още тогава казах, че виждам много хора, които си напускат домовете, местят се от едно място на друго. Това казва ясновидката Николета Йорданова в интервю за в. "Стандарт".

Тя даде прогнозата си за 2016 г. "Идват много тежки дни за много хора. Това, което казах миналата година - бомби, атентати, вече започна. И ще продължи. Ще искат умишлено да заплождат жени, ще има много изнасилени. Някои ще бъдат насилствено заплождани в болници. Целта е да се измести християнството. Войната е между двете религии - християнска и мюсюлманска. Всички, които идват насам, искат да сринат Европа, да я превземат", прогнозира победителката в "Ясновидци".

"Ще има нападение срещу премиер или президент на някоя страна. Става дума по-скоро за отвличане. При всички случаи - високопоставено лице, може да е съдия. Но ще предизвика голям скандал. И докато отшуми, ще започне следващият. Лошото е друго, че крадците това чакат - вниманието на полицията да бъде отвлечено и те да се развихрят. Ще разбиват жилища, каси, банкомати. Тук под заплаха са летището, зала "Арена Армеец", голяма болница - все в София. Но тук тези неща предварително се хващат, така че няма шанс тук да гръмне някоя раница".

Ясновидката разкри, че тя вижда картини, които сглобява като пъзел. "При нас, ясновидците, няма ден и час, време, а само пространство".

Йорданова посочи, че е видяла политическите трусове в България още миналата година. "Тогава казах, че от една партия ще се разделят и ще станат две. Това се случи при БСП, сега подобно нещо става в ДПС. Всичко това е заради "Южен поток", чрез който у нас ще дойдат много пари. Това е предварителен план. Някой трябва да изяде шамарите и тази роля ще се падне на Лютви Местан". "Не могат да се оправят нещата. В политиката са парите и различни интереси. Едни искат предсрочни избори, в момента всичко е несигурно, клати се и не знам накъде ще се наклони везната. Но ще има много конфликти и то за постове. Пак ще има хора, които ще си тръгнат обидени. Хора, които ще се отказват от партиите си и ще минават към други. Ще има нови скандали с "Атака". Но всички политици се страхуват от куршуми в главата".

Тя разкри, че вижда много природни катаклизми. "Мостове ще падат и води ще минават през тях, през пътищата. Разместване на пластовете от водата, която подмива отдолу. И пожарите ще се увеличат. Ръст на природните катаклизми. Ще намерят голямо количество калашници, оръжия - замаскирани, скрити, в нещо като село, така виждам. Хора, които се готвят да правят нещо, да се вдигат като на бунт. Полицията ще разкрие това".

"Нещата за България няма да се случат, докато политиците ни не се обединят с Путин. Путин е българин, той има българска кръв. Някъде в далечните му корени, родът му тръгва от Волжка България. Неслучайно той е направил "Южен поток" да минава през нас. И от Америка умишлено не позволяват това да се случи, за да могат да държат държавата ни в робство и в безпаричие."

Според Николета следващият държавен глава ще бъде мъж, но нямало да е Борисов. "Ако Бойко Борисов стане президент, ще бъде застрашен от атентат. Аз съм му го казала. Неслучайно досега той имаше няколко инцидента със самолети - как точно колесниците отказаха, когато той е вътре". "Той никога няма да бъде щастлив. Едното е за сметка на другото. Никога няма да има жена до него. Ако все пак се случи, ще е показно. Ако иска да стане президент, ще го направи за пред хората.

"Местан може да влезе зад решетките. Давал е много информация на хора с бизнес интереси", смята ясновидката". Според Йорданова предсрочни избори няма да има, но ще има протести, стачки."

По думите й Слави Трифонов няма да има успех в политиката и ще последва съдбата на Бареков. "Той искаше преди години, но не му се получи. И този път ще е така. Ако реши да прави нещо подобно, ще бъде от рода на Бареков. За кратък период от време за него ще се говори и дотам."

Според гадателката българите, които са в чужбина масово ще започнат да се връщат. "В даден момент нашите хора, които избягаха от страната, ще се усетят и ще се върнат от Америка. Тези, които са били в САЩ, в Англия, ще се завръщат в Европа, част от тях - в България. Те ще разберат как са били използвани. Но спокойно, след 15-20 г. и у нас ще започнат да работят законите".

Според прогнозата й в САЩ най-вероятно жена ще стане президент. Между другото тук много често казват - жена, руса при това, ще стане президент и чак тогава държавата ще се оправи. Това са глупости. Русата жена, която ще извади България, всъщност е Русия. Дори и жена да стане президент, това няма да е рецептата за оправяне."

novini.bg 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!