BNEWS: Скандал! Паравоенна организация набира българи и ги изпраща в лагери навън, за да ги обучава! (СНИМКИ)

Ще се приемат само български граждани.

Скандал! Паравоенна организация набира българи и ги изпраща в лагери навън, за да ги обучава! (СНИМКИ)

Паравоенна организация събира хора и ги праща в лагери навън, за да ги обучава. Причината -  огромните военни и терористични заплахи, пред които е изправена България особенно при агресивното НЕО османистко поведение на турското държавно ръководство и предателската политика на българските политици, които са техни и чужди слуги и агенти.

Това съобщи на своята интернет страница ръководството на Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка".

Те стартираха ускорено формирането на отделно подразделение за Специални операции** и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".

Кадрите на батальона за Специални операции** ще бъдат изпратени на ускорени курсове за обучение и преподготовка в най-добрите водещи учебни заведения и тренировъчни центрове извън страната.

Като по-голямата част от тяхното обучение и специална подготовка ще бъде заплатено за сметка на организацията и нашите членове и симпатизанти. С предимство за членове и кадри на подразделението, както и за ускореното обучение (след изключително строг предварителен подбор), ще могат да кандидатстват и се приемат само БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ.

Същите трябва да са в изключително добра спортно-физическа, интелектуална и психическа форма. С предимство са бившите служители и кадри на силите за специални операции, военното разузнаване, СОБТ, служители на МВР и Службите за сигурност и охрана или Чуждестранният легион! Както и завършили военните и полицейски училища в страната.

Изключително важно условия е същите да са доказано родолюбиви личности, патриотично и национално отговорни активни членове на една от двете организациии и да не са по възрастни от 40 години. Изключения за участие в тренировъчните програми за най-активните и полезни членове на двете организации и за регионалните ръководители, които не отговарят на условията за възраст, ще бъдат направени само от Щаба след предварителна индивидуална преценка от страна на командването.

Източник: https://bnoshipka.org/ ||| http://www.bnews.bg/article-146060 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!