Skandalno.net: Плевнелиев с три свръхлуксозни палата! Плува в три басейна… но е политически удавник!

Плевнелиев

skandalno.net

Президентът Плевнелиев е известен като един от българските политиците с най-много и най-скъпи имоти, както и с огромна банкова сметка.

Най-красиво е имението на семейството на остров  Халкидики, с красива гледка към плажа и Бяло море и вековните гори на Атон. Според брокери на острова, цената на незастроен сходен парцел в тази част на Халкидидики е най-малко  1 милион евро заради необичайното съчетание на гора и море и заради големината му.

Освен най-красив, президентът притежава и най-скандален имот. Това е двуетажна  къщата, разположена самотно на върха на защитена и незастроена местност  край Черноморец, откъдето се открива страхотна панорамна гледка. Свръхлуксозния имот е на няколко минути пеша от плажа. Въпреки че няколко инстанции се изказаха, че мястото няма застроителен план  и законността на къщата е доста спорна, защото е кацнала на скалите над плажа, които са сто процента държавна собственост, досега никой не посмя да събори незаконния имот.

Постоянното жилище на държавния глава се намира  в полите на Витоша. Там в огромна къща в суперлуксозния охраняван отвсякъде  квартал „Резиденшъл парк“ живее президентското семейство. Цената на жилището е  450 хил. евро, без подобренията.

И трите имата на Плевнелиев имат басейни, в които президентът плува, когато има време.

И докато плуването в басейн очевидно го умее, то цамбуркането и джапането в политиката изобщо не му се отдава . Бойко Борисов посочи, че ГЕРБ има пет кандидатури за президентските избори, но нито една от тях не е на досегашния държавен глава. Отношенията Министър-председател  – Президент охладняват непрекъснато и са стигнали точката на замръзването. Двете институции почти не си сътрудничат, Борисов управлява държавата, а Плевнелиев държи новогодишни речи и реагира на екстремни ситуации със седмици закъснение.

Роско държи твърд курс в услуга на САЩ и българските олигарси, тотално е забравил дипломацията, не крие хладното си отношение към Русия и козирува на ЕС и НАТО във всеки удобен случай. Не се интересува какво мисли българският народ, какви са интересите на гласоподавателите и избирателите му, предаде ги един след друг и е пълна марионетка в ръцете на задокеанските си господари, както и на приятелите си – олигарси.

Президентът даже и не реагира на ставащото в ДПС и на апетитите на Турция към България и дори не си даде труда да ги коментира.

Антибългарското  му държание накара от него да се отдръпнат и последните му поддръжници, а първа осъзна какво ще стане собствената му съпруга, която абдикира в мига, в който бе избран за президент.

Плевнелиев плува в три басейна, но е политически удавник. Употребен и изхвърлен, отритнат от свои и чужди, слуга не на народа си и Българския, а на американските ястреби, НПО-фондацията „Америка за България“ и прозападната олигархия у нас.

Според политолози, той ще е най-бързо забравеният български политик и най-светкавично изхвърленият от политиката веднага след края на мандата му.

Източник: skandalno.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!