Стряскащата прогноза на Тома Томов: Предстоят ни 20-30 години война!

България ще е гранична зона, страната ни е в опасност

Тома Томов

"Видя се, че не можем да победим този свят. Този салафизъм, който изповядват в най-тежката му форма в Саудитска Арабия, е много страшен. Христос никога не е бил военен лидер, докато Мохамед е бил", алармира известният ни журналист

Германия, като кани толкова бежанци не знае ли, че за тези мъже изнасилванията са нещо нормално? Европа трябва да приеме, че тези хора идват със своята идентичност." Това каза журналистът Тома Томов в ефира на bTV. 

"За един саудитец жената е животно, пакетирано в черно. Какво очаквате да се случи, когато такъв човек види крака или чуе музика", попита риторично известният ни журналист. 

"Видя се, че не можем да победим този свят. За мен най-опасното нещо е, че този салафизъм, който изповядват, е много страшен. Саудитска Арабия го изповядва в най-тежката му форма. Христос никога не е бил военен лидер, докато Мохамед е бил. Ислямският свят е различен, там никога няма дая има демокрация. Предстоят ни много тежки години. Може би 20-30 години война и България ще е гранична зона. Страната ни е застрашена", предупреди журналистът. 

По думите му руският президент Владимир Путин не е толкова лош, колкото го изкарват. Той припомни, че руснаците умеят да оцеляват.

Novini.bg / epicenter.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!