Скандал в ефир: Джамбазки се скара с PR заради сексуални нападения на бежанци

Тези посегателства ще продължат, категоричен е евродепутатът
Ангел Джамбазки

В огромната си част нелегалните имигранти не споделят европейските ценности. Те ще продължават да правят това срещу всички жени без забрадки. Това заяви пред Нова телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки на въпрос как ще коментира сексуалните посегателства над жени в Германия.

В предаването взе участие и пиар експертът Деница Сачева. В студиото двамата влязоха в словесни пререкания, а евродепутатът беше обвинен, че след подобни изказвания на националисти като него, винаги се увеличава насилието срещу нелегалните мигранти.

"С много празни приказки се опитвате да оправдавате тези хора. Те не са бежанци, те са икономически имигранти, които ще продължават да действат по този начин. Тази интеграция няма да се случи, а действията, като тези в Кьолн, ще продължат да се случват", коментира Ангел Джамбазки.


"Изключително важно е, когато говорим за бежанци, да обърнем внимание на жените и децата", поясни от своя страна Деница Сачева. В отговор евродепутатът попита какви са хората, които са се ръгали с ножове снощи на Лъвов мост. "Майки с деца ли са те? Това не са бежанци, това са икономически имигранти", отсече националистът.

"Това, което се случи, беше очаквано, и ще продължи да се случва, докато в Европа продължават да идват тези брадати майки с деца. Не бъдете слепи и не бъдете глупави", призова още Ангел Джамбазки.

blitz.bg 

Ориана Фалачи: Еврабия - най-отвратителният заговор, роден от нашето време

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!