Ученият, който откри рака, разкрива това, което вероятно никога няма да чуете от лекар

Поддържането на рН баланса е един от най-важните инструменти за оптимизиране на вашето здраве
Ото Варбург

Носителят на Нобелова награда д-р Ото Варбург, който откри истинската причина за рака, посочва, че основната причина за рака е недостигът на кислород. Липсата на кислород води до кисела среда в организма. Д-р Варбург също така открива, че раковите клетки са анаеробни (не дишат кислород) и не могат да оцелеят в присъствието на високи нива на кислород, пише viralalternativenews.com, цитиран от checkonline4you“

Всички нормални клетки имат абсолютна потребност от кислород, а раковите клетки могат да живеят без кислород – правило без изключение”. Ако клетката се лиши на 35% от кислород в продължение на 48 часа, тя може да стане ракова “.

“За рака, за разлика от други заболявания, има безброй вторични причини. Но, само за рака, има само една основна причина. Грубо казано, основната причина за рака е подмяна на дишането с използване на кислород в тялото на една нормална клетка с друг вид енергетика – ферментация на глюкозата”.

Нашата диета играе важна роля в поддържането на правилното ниво на рН в организма. PH балансът се явява баланс на киселини и основи във всички течности и клетки в тялото. Тялото ви трябва да бъде балансирано от гледна точка на рН нивата в кръвта и да има леко алкално ниво - 7,365 за да оцелее.

За съжаление, типичната американска диета се състои главно от токсични и киселинни продукти като преработени, рафинирани захари, зърна, генетично модифицирани организми и т.н. Това води до нездравословно кисела рН среда.

Небалансираната рН може да прекъсне дейността на клетките и техните функции. Прекалено киселото рН ниво на тялото може да доведе до много сериозни здравословни проблеми като рак, сърдечно-съдови заболявания, диабет, остеопороза и киселини.

Ако за дълъг период от време вие поддържате в тялото си кисела среда, това може значително да ускори процеса на стареене. Robert O. Young, в книгата си “Чудото рН” казва, че повечето здравословни проблеми възникват от киселинността. Това е така, защото паразитите, вредните бактерии, вируси, гъбички от рода на Candida растат и се развиват в кисела среда. А алкалната неутрализира бактериите и други патогени.

Така че поддържането на рН баланса е един от най-важните инструменти за оптимизиране на вашето здраве. 

blitz.bg 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!